Chciałbym Wam troszkę pomóc w wyborze laptopa i temu też stworzyłem ową aktualną listę laptopów na przełom 2011/2012 roku Mam nadzieję iż będzie Ona pomocna w wyborze i kupnie swojego maleństwa Jeżeli pominąłem jakiegoś "dobrego" laptopa to proszę o podesłanie mi PW jaki to miałby być, a na pewno po głębszym zbadaniu, zdecyduję czy go umieścić na tej liście. Lista ta ma tylko...
To mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich Wiem że dużo jest tematów tego typu ale większość nieaktualnych lub z elementami które mnie nie interesują a z butami w czyjś wątek wchodzić nie chciałem.Ale do rzeczy.. rozglądam się za jakimś ciekawym laptop'em - budżet powiedzmy do 3.500zł (oczywiście nie wykluczam tańszych sprzętów z dobrym...
Przede wszystkim siema!Jest tak. Kupuję laptopa z pod szyldu Samsunga, konkretnie model RF711 (NP-RF711-S02PL).A oto jego podstawowa konfiguracja:przekątna ekranu LCD: 17.3 cali nominalna rozdzielczość LCD: 1600 x 900 pikseli podświetlenie LEDtyp ekranu: błyszczący (glare)...
Myślę, że dobrym wyborem jest ten laptop http://laptopy.benchmark.pl/test-laptopa/samsung-rf711-s02pl.htmlAle nie wiem czy nie jest za duży na studia, może ktoś poradzi Ci coś lepszego/mniejszego.
15 cali ale grafika dobra MSI GE620DX-443XPLa to 17 cali SamsungRF711-S06PLhttp://allegro.pl/listing.php/search?string=+Samsung+RF711-S06PL+&category=491 <-- !!??
Witam,szukam nowego laptopa, który powinien byc w miarę mocny i niezawodny. Raczej do używania w domu, więc kwestia wagi odpada. Głównie do internetu i filmów, ale czasem też do gier (np. gta iv), ale nie musi byc wszystko zaraz w full hd. Pod uwagę w tej chwili...
Witam, mam taki nietypowy problem którego nie moge rozwiązać od paru dni. Kupiłem laptopa Samsungrf711 i po włączeniu pierwszym go normalnie zainstalował sobie to co miał, ustawiłem te nazwy użytkownika itp. i gdy już wszystko zrobiłem to postanowiłem...
Chciałbym się skonsultować czy na takim laptopie da się zagrać w takie tytuły jak gta IV czy cod MW3 ? http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/samsung-np-rf711-s06pl-w7hp.bhtml
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Simlock Samsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your phone and insert the SIM-card that you...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...