WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Planuje kupic takie rzeczy:1) procek Athlon X2 3600+ - na jakim jądrze wziąć?która opcja tego procka jest lepsza?:http://www.komputronik.pl/Procesory/AMD/At...pelny,id,39394/czy:http://www.komputronik.pl/Procesory/AMD/At...pelny,id,31760/2) RAM: plan minimum to 1gb DDR2 kingston 667MHz CL5 (130zł). Ale jeśli mogłbym dołożyc jeszcze pare dych, to jaką...
WitamPrzymierzam się do kupna nowego komputera przeznaczonego do gier. Idealnie by było jakby dało radę zmieścić się w budżecie do 5 000 PLN. Komputer raczej nie będę rozbudowywał (no może co najwyżej dokupienie ramu) i chciałbym, żeby mi służył te 5-8 lat. Gram na rozdziałce FullHD 1920x1080 z monitorem 60Hz i fajnie by było pograć w nowe tytuły na wysokich detalach :)Skonfigurowałem sobie...
Problem polega na tym, że gdy testuje szybkość dysku w HD Tune to czasami pojawiają się znaczne spadki prędkości. Dodam, że to nie wina badsectorów, te chwilowe spadki prędkości mogą występować w różnych miejscach. Natomiast gdy skanuje czy nie ma badsectorów to szybkość sprawdzania strasznie skacze (QuickScan) czasami sie zatrzymuje na ułamek sekundy. Podczas testów nie używam dysku. Proszę o...
witam poszukuje komputera przedewszystkim do gier i czy opłaca sie kupic taki zestawnofollowczy taka karta graficzna nie bedzie zaa słaba na najnowsze gry takie jak Splinter Cell: Double Agent albo test drive unlimited?Wytlumacze ci co to jest :1. Procesor Intel Pentium D 820 Dual Core 2x2,80Ghz BOX - bardzo wydajny, dwurdzeniowy procesor wraz z bardzo cichym, inteligentnym chłodzeniem...
dobra, to zrobię tak:-AMD AM2 3600+-Abit KN9 Ultra-good ram 2x512 800MHz i ustawione na mniejsze CL-ATi X1600XT gigabyte vivo-seagate 7200.10 320GB-napęd LG, jakiś nowy model-be quiet 530W-arctic freezer + kontroler obrotów-Scythe S-Flex x2 (jeden do zasilacza, drugi z przodu obudowy o zmniejszonych obrotach)-mata wygłuszająca Noiseblocker Evo EQ...
Spokojnie bierz zestawik z i5 2500k, sam tak zrobiłem i nie narzekam. W kwocie 3500zł spokojnie powinienes sie zmiescic. Obczaj cenki na techplanet.plIntel Core i5 2500 LGA1155 BOX 728zł , , przydałoby się OC w okolice 4,2GHzAsus P8P67 Intel P67 LGA1155 (PCIE/DZW/GLAN/SATA/RAID/DDR3) 576złA-Data DDR3 4GB(2x2GB) 1600MHz +Series CL8 220zł2xGigabyte GeForce...
mam bardzo podobnie , też mam XP CD i Vistę DVD a użytkuję XP , ale ja to co innego mój komp się ni nadaje do Visty szczególnie 1 GB ramu (jak włączyłem Vistę to miałem 47 MB wolnego ramu ) dlatego mam XP chociaż nie mówię że jak bym miał nowego kompa to nie zainstalował bym sobie visty przy dobrym sprzęcie nawet sprawiedliwie chodziA tam gadanie, mój sprzęt:AMD ...