RECENZJA SAMSUNGS3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma...
Kończy mi się umowa i mam do wyboru takie telefony:Lista nr1Nokia 1209Nokia 2330 classicLG GB220 Sony Ericsson T303 Samsung C3050 Sony Ericsson T280iEmporia TALKpremium Nokia 2700 classic Samsung Solid B2100Nokia 5130 XpressMusicLG GD330Sony Ericsson NaiteNokia 6300LG KP500 Cookie...
SamsungcorbyS3650 w świetnym stanie ! 6+ (3033179713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Zapraszam do kupna, opis w ogłoszeniu allegro!
Jak zdjąć sim locka z tel samsungs3650corby?? kupiłem samsunga s 3650 corby w Orange, wyjeżdżam za granice i chce zdjąć sim locka. może ktoś wie jak to zrobić???
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Artykuł/poradnik jest napisany prosto. Nie staram się w nim rozpisywać o rzeczach oczywistych (że dysk 5400RPM będzie cichszy niż 7200RPM) i mało istotnych. Wskazuję drogę, pokazuję do jakich wniosków sam doszedłem, jednak to tylko moje doświadczenie, bazuj na tym, czego sam doświadczyłeś, oraz głównie na błędach innych (-: Sukcesy traktuj z przymrużeniem oka, bo niejeden chwalił się cichą...
Mnie bardziej ciekawy jak będzie wyglądało dostarczanie dysków Segate dla Samsung-a. Bo jak już pisałem mam kilka nowych dysków firmy Segate które mają charakterystyczny wygląd ala Samsung.podejrzewam, ze tak samo lub podobnie jak Hitachi dla IBMMonitor to zły przykład, dyski są tak zróżnicowane że w obrębie jednego...
to ze napisalem, ze "przeniosl" wcale nie oznacza, ze nie za pieniadze - to ustalilem juz wczesniejbyla to odpowiedz na to, jak to napisales, ze Samsung sie okazyjnie sprzedal, bo bedzie dostarczal mu Seagate dyski - nie, jest wrecz odwrotnie, Samsung odsprzedal dzial dyskow, ale Seagate ma zadanie...
Witam,Zwracam sie do Was z uprzejma prosba o pomoc w doborze monitora. Tematow tego typu było zapewne dosc wiele, ale nie znalazlem nic co by rozwialo moje watpliwosci.Moze na poczatek pare konkretow. Jestem grafikiem, a dokladniej webdesignerem. Nie wiem czy mozna to juz nazwac profesjonalizmem (bo pytanie z zakresu "potrzebujesz monitora dla profesjonalisty?" zapewne padnie) ale...
Nie wiem dla czego ale zresetował mi sie bios i przestał wykrywac dyski twarde, za pomocą internetu jakoś tam ustawiłem, że je wykrywa ale nie jest za dobrze, wentylator zaczał pracowac na najwyższych obrotach i zawiesza mi sie co jakiś czas . Mialem wiele problemów z tym koputerem w serwisie był z 4 razy. 1 naprawa to plyta glówna wymienili ja na taką samą GA-8IPE 775 G z tym że powiedzieli...
Dajmy może bez zintegrowanej grafiki, (mam compaq nx9020 chodzi jak żyletka jako komputer diagnostyczny do aut oprócz wymiany taśmy od matrycy (6zł) nic go nie boli 12 lat już ma).Oglądałem IZaK Twoją propozycję tego samsunga i jest interesująca...Powiedzcie coś może o tym modelu, ktoś miał problem z...
Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę, sterownik w kórym możesz sobie zrobić...