Wpisz w googla samsungsimlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam .Mam Samsung SGH-C260, nie ma w nim żadnego gniazda do którego można podłączyć jakikolwiek kabel. Czy jak można zdjąćsimlocka z tego telefonu ? Czy można go zdjąć tym programem ? Telefon jest z w sieci T-Mobile .Czy ktoś miał...
Witam.Próbuje zdjąćsimlocka z Samsunga X680.Robię wszystko zgodnie z instrukcjami ze strony http://www.miastogier.pl/forum,topic,72,5430.html i nadal jest "coś nie tak". Mianowicie:Wkładam kartę PLAY i włączam telefon (telefon ma ...
Jak zdjąć sim locka z tel samsungs3650 corby?? kupiłem samsunga s 3650 corby w Orange, wyjeżdżam za granice i chce zdjąć sim locka. może ktoś wie jak to zrobić???
o lol... 150zł? właśnie miałam podobne pytanie zadać... moj D900i juz do mnie jedzie a ja tymczasem szukam rozwiązania jak tu simlockazdjąć. Nie ma innej opcji? Tylko kabel? Gdzies jakiś czas temu czytałam że da się tymczasowo zdjąćsimlocka...
Witam, mam mały problem z simlockiem a mianowicie kupilem telefon w angli(polski soft) odblokowalem go tym sposobem:1. Wyłącz telefon i włóż kartę SIM innego operatora(nie tego operatora, którego karty działają).2. Jak wyskoczy napis, że zła karta to wklep *#9998*3323# i jak wyskoczy napis do wciśnij Exit(prawym softkeyem). Wybierz malloc fail. Twój...
Witam. Szperałem dość sporo po google, ale niestety nie nic nie znalazłem na temat zdjęcia simlocka z tego modelu telefonu mianowicie Samsung GT-S7320. Prawdopodobnie źle szukałem, ale czy byłby ktoś łaskawy i napisał mi jak zdjąćsimlocka...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga sgh i600...
Moze nie warto tak kombinowac? Zobacz na www.samsungsimlock.com Wprowadz na wprowadź na klawiaturze *#06# i nacisnij sluchawke. Powinien wyswietlic sie IMEI. Napisz do nich tez mialem takie problemy i sie wkurzylem i zaplacilemWitam, mam taki problemik otóż próbowałem zjdąc simlocka z niego sposobem znalezionym na...
czesc, mam problem ze sciagnieciem simlocka z samsung e250 , mam kabel do tego telefonu i mam pytanie czy da rade zdjac go za pomoca kabla , prosze o pomoc w jaki sposob moge zdjac simloka z tego telefonu
Witam jak zdjacsimlocka z samsunga B2710. ponieważ potrzebuje telefonu na Heyah a w nim jest simlock z Orange.Jeżeli może mi ktos podac jakiś kod do zdjecia.I 2 sprawa w nie wiem czy to ten dział ale da sie jakoś naprawić guziki dotykowe w...
Moze napisze ktos konkretnie jak zdjac tego simlocka ?? Słyszałem ze da sie wygenerowac kod za pomoca programu sim for samsung 3.0 ale nie mozna go nigdzie znalesc JESLI KTOS WIE JAK SCIAGNAC TEGO SIMLOCKA PROSZE O POMOC I KONKRETNE...