Skocz do zawartości

samsung s5530 blokada telefonu

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: samsung s5530 blokada telefonu

Profesjonane narzędzia do usuwania simlocków z telefonów

Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz...

Samsung Corby S3650

RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma...

Simlock Samsung (stare i nowe modele) V4.0.4 - Nowa wersja

Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model
  • Simlock Samsung
  • napisane 12 10 2007 09:36
  • Odpowiedzi: 70
  • Wyświetlenia: 252401

HTC Magic

1. Wprowadzenie:Witam, postaram się opisać dla was smartfon HTC Magic, który wszedł na rynek w maju 2009 roku. Telefon jest następcą HTC Dream znanego również jako era g1, jednak został pozbawiony klawiatury sprzętowej. Długo zastanawiałem się jaki telefon...

Wyłączenie zabezpieczeń i certyfikaty Symbian

Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefon&...

Zmiana telefonu w trwającym jeszcze abonamencie [PLUS]

Dowiedziałam się jeszcze od jakiejś osoby, że gdy skończy się umowa a ja jej nie przedłużę, to karta sim z moim numerem tel. przepadnie i nic się z tym zrobić nie da. A od jeszcze kogoś innego dowiedziałam się że nie mogą zlikwidować mi numeru po zakończeniu umowy, bo w pierwszym rachunku za niego zapłaciłam dodatkowe 50 zł. więc jak to jest ?? Jeżeli umowa sie zakończy to w którykolwiek

F300 czy istnieje już sposób na usunięcie z niego simlocka w domu?

Witam!Przekopałem już chyba wszystko co jest na ten temat w internecie. Jedyne, najświeższe posty znalazłem z 2009 roku ale i tam nie ma nic na ten temat. Chcę zdjąć blokadę simlock z Samsunga F300 lecz za pomocą przedstawionego sposobu na tym forum (za pomocą programu Samsung...
  • Simlock Samsung
  • napisane 13 03 2013 23:36
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 8533

Simlock Samsung SGH-E250

Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 08 2007 11:43
  • Odpowiedzi: 35
  • Wyświetlenia: 135659

Simlock Lg u300

Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce...
  • Simlock LG
  • napisane 06 01 2011 10:20
  • Wyświetlenia: 13263

Opis zdjęcia Sim-Locka z Samsung G600 i J700

witam, mam samsunga J700 z blokadą na orange, no wlasnie tu problem. robilem wg instrujkcji kolegów z innego tematu co do zdejmowania locka kodem. chcąc nie chcąc teraz mam simlocka nawet na macierzystą siec telefonu, na orange w którym był on kupiony, koledzy co moge zrobic? da...
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 04 2008 16:30
  • Odpowiedzi: 53
  • Wyświetlenia: 201392

Najlepsza marka telefonu komórkowego

Jeśli chodzi o telefon za najlepszą uważam Nokię. Są niezniszczalne. SE i Samsung też ok. Ale specjalnie dla Emoticona: telefony Apple są BEZNADZIEJNE, nie dość że Apple zakłada mnóstwo blokad do których ominięcia potrzeba złamać soft to...

Simlock Samsung X680

Witam.Próbuje zdjąć simlocka z Samsunga X680.Robię wszystko zgodnie z instrukcjami ze strony http://www.miastogier.pl/forum,topic,72,5430.html i nadal jest "coś nie tak". Mianowicie:Wkładam kartę PLAY i włączam telefon (telefon ma simlocka i firmware Orange) i pojawia...
  • Simlock Samsung
  • napisane 09 10 2007 16:37
  • Odpowiedzi: 24
  • Wyświetlenia: 46784

Simlock Samsung E590

Moze nie warto tak kombinowac? Zobacz na www.samsungsimlock.com Wprowadz na wprowadź na klawiaturze *#06# i nacisnij sluchawke. Powinien wyswietlic sie IMEI. Napisz do nich tez mialem takie problemy i sie wkurzylem i zaplacilemWitam, mam taki problemik otóż próbowałem zjdąc simlocka z niego sposobem znalezionym na jednej ze stron w internecie, tyle że...
  • Simlock Samsung
  • napisane 11 08 2008 12:33
  • Wyświetlenia: 4936

Simlock samsung e900

Witam, proszę o pomoc a ściągnięciu blokady simlock z telefonu samsung E900.Proszę o szybką pomoc
  • Simlock Samsung
  • napisane 28 06 2007 12:14
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 10625