Witam. Awiec chcial bym was prosic o pomoc dotyczaca sciagniecia simlocka z samsung gt s5620 (Monte). Moze macie jakis program lub kod do sciagniecia simlocka z tego telefonu? z gory dzieki .
Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-...
Simlock Samsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonuSamsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik...
1. Wprowadzenie:Witam, postaram się opisać dla was smartfon HTC Magic, który wszedł na rynek w maju 2009 roku. Telefon jest następcą HTC Dream znanego również jako era g1, jednak został pozbawiony klawiatury sprzętowej. Długo zastanawiałem się jaki telefon...
Witam, mam mały problem z simlockiem a mianowicie kupilem telefon w angli(polski soft) odblokowalem go tym sposobem:1. Wyłącz telefon i włóż kartę SIM innego operatora(nie tego operatora, którego karty działają).2. Jak wyskoczy napis, że zła karta to wklep *#9998*3323# i jak wyskoczy napis do wciśnij Exit(prawym...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...
A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sgh e250v jest już bez simlocka. jeszcze link do strony http://www.unlockthatmobile.com/...
Witam, mam na sprzedanie Samsunga Galaxy i5700 zwanego Spica. Telefon w 100% sprawny, bez żadnych ukrytych wad. Z wyglądu jak nowy, od nowości przechowywany w silikonowej oprawce, folia na wyświetlaczu jeszcze oryginalna. Z telefonem nie ma żadnych problemów, wszystko działa jak...