Witam.Również posiadam nie ciekawy problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Kupiłem używanego SamsungaC300. Bez zdjętego sim locka. Prócz straty kasy oraz kabla sim locka mogę jakoś zdjąć ?Działałem według tej instrukcji1. Wyłącz telefon i włóż kartę SIM innego operatora (nie tego operatora, którego karty...
Monitor to Samsung S22C300B ( https://saturn.pl/komputery-i-tablety/monitor-samsung-s22c300b). Był podłączony pod wcześniejszy komputer kablem VGA. Nadal działa jeśli go tak podłączę. Mam też nowy komputer pod który podłączam ten monitor kablem DVI-D (Karta graficzna: Palit...
Witam,czy taki kabel jest odpowiedni?:http://item.express.ebay.de/Technik_Teleko...cmdZExpressItemMam SamsungaC300, z softem C300AMFL1 , czy to robi jakas roznice? Robie wg instrukcji i dostaje blad jak vitowski.Z gory dzieki
Witam, mam kłopot z SamsungiemC300Otóż zakupiłem ten telefon mojemu ojcu w maxie orange, od razu poprosiłem ich o zdjęcie sim locka (na co sie zgodzili), bo ten aparat bedzie mu potrzebny w Norwegii, gdzie niedługo wyjeżdza i chce włożyć norweską kartę.Sprawdziłem telefon na swoim numerze i okazało się ze sim lock...
WitamZAmawialem juz k.graficzna i zasilacz w sklepie icomp. Grafa przyszla w orginalnym opakowaniu, a zsilacz przyszedl oem, co mnie nie zdziwilo. postanowilem zamowic nagrywarke i dysk twardy. na poczatku zamowilem nagrywarke, ktorej nei miali na stanie i jakims trafem nie mogli jej sprowadzic, zdecydowalem sie w koncu po nieudanych negocjacjach na...
Witam. Złożyłem sobie nowy komputer, lecz się na tym nie za bardzo znam. Zrobiłem to za pomocą informacji z internetu. Ma on służyć głównie do gier i nie jestem pewien, czy wszystkie części są ze sobą kompatybilne. Czy zasilacz nie jest za słaby, czy karta graficzna nie jest zła (bo wybrałem jakąś najtańszą), czy wszystko się zmieści w obudowie i czy...
Witam,Mam maly problem zwiazany z kompem .O co chodzi ,chodzi o to ,ze jakis czas temu wszystko dzialalo idelanie,ale tak nagle zaczelo dziac sie takie rzeczy jak scinki .Chodzi oto,ze w odbudowie slychac takie buu buu i cyk j(w tym momencie na monitorze nieda sie nic zrobic komputer jest w 100% zlagowany na conajmniej kilka kilkanascie sekund...
Planuję złożyć samodzielnie nowy komputer stacjonarny. Z obecnie posiadanego nie da się wykorzystać nawet obudowy – staruszek ma już sporo lat i był już modernizowany. Kasy mam od 2000 do 2300 zł. Konfigurację którą plnuję:Procesor: CORE i5 3470 3.2 GHz LGA1155 BOXPłyta główna: ASUS P8B75-V lub P8B75-MPamięć: 2x Kingston HyperX 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM Blu (KHX1600C9D3B1/4G)Dysk...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...
Jak złamać silmoca z samsunga j700i robiłem już kilka wariatnów jakie znajdowały sie na tym forum ale nic nie pomogło resetowałem cały telefon poczym wpisywałem kod wkładałem karte sim ale i tak nic nie pomogło ,dodam jeszcze ze mój teleofn jest z angielskiej siecie meteor i menu tez wiadomo ma angielskie....
WitamKupiłem niedawno karte graficzna SappihreRadeon hd4890 1GB DDR5 256 bit.Okazało sie ze moj zasilacz akygo 500 W posiada tylko 6 pinow na jedynm zlaczu, a sama karta potrzebuje 6 i 8 pinów. Czy mogłby mi ktos doradzic z wyborem zasilacza? jaki ma to byc z takimzłaczami, nie znam sie na zasilaczach, najlepiej tani...