Jak zdjąć simlock z SamsungaSGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie...
Wpisz w googla samsung simlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie simlocka na stałe z ...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
Witam!Przekopałem już chyba wszystko co jest na ten temat w internecie. Jedyne, najświeższe posty znalazłem z 2009 roku ale i tam nie ma nic na ten temat. Chcę zdjąć blokadę simlock z Samsunga F300 lecz za pomocą przedstawionego sposobu na tym forum (za pomocą programu Samsung...
Witam, mam laptopa Samsung NP355E5C-S02PL z akrualizacją windowsa do 8.1. Ostatnio zauważyłam, że mój komputer słabo działa, więc postanowiłam odświeżyć go z zachowaniem plików, tak też zrobiłam. Kiedy już się ponownie włączył to przy szukaniu sieci wiek zaciął się, a później przez długi czas było na ekranie "wait" i...
Witam, mam laptopa Samsung NP355E5C-S02PL z akrualizacją windowsa do 8.1. Ostatnio zauważyłam, że mój komputer słabo działa, więc postanowiłam odświeżyć go z zachowaniem plików, tak też zrobiłam. Kiedy już się ponownie włączył to przy szukaniu sieci wiek zaciął się, a później przez długi czas było na ekranie "wait" i...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do
witam, mam samsunga J700 z blokadą na orange, no wlasnie tu problem. robilem wg instrujkcji kolegów z innego tematu co do zdejmowania locka kodem. chcąc nie chcąc teraz mam simlocka nawet na macierzystą siec telefonu, na orange w którym był on kupiony, koledzy co moge zrobic? da...
Witam, Wiem że jest milion takich tematów odnośnie tego Samsunga , lecz z wyczytanych wszystkich tematów nie mogłam się połapać.Więc , Czy da się ściągnąć simlocka z SamsungaSgh E250 , gdy nie posiadam kabla a kod sieciowy nie jest...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...