Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie...
Witam. Siostra kupiła ostatnio w erze samsungaf250. No cóż telefon jak telefon... ale jest pewna wada nie mogę nigdzie znaleźć sposobu żeby zdjąć simlocka. proszę więc o podanie jakiegoś sposobu żeby go usunąć. Z góry dzięki.
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry dziękuję OTL.txtOTL logfile created on:...
SimlockSamsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your...
Na sprzedaż kolejna partyjka telefonow - Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, angeilskie Menu, bez simlocka, 100% sprawny.- Samsung SGH D500 - sam telefon, posiada wadę głośniczka, ktory trzeba wymienic, polskie menu, bez simlocka.-...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens,
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...
Witam znalazłem opis jak ściągnąć simlocka kodem z samsungów jednak nie pisze tam czy z F300 ten sposób działalink; http://samsung24.com.pl/simlock/dejmowanie...w-samsungu.htmlProszę o podpowiedź czy...
Wpisz w googla samsungsimlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie simlocka na...