Co do Simlocka : http://simlock24.pl/simlock/Samsung/B2710_Solid_Immerse/Co do tego sony ericssona to te przyciski to totalna porażka , słyszałem , że co chwila się psują , najgorsza wada tego telefonu, soft nic nie pomoże skoro jest usterka w mechanizacyjna , lepiej samemu nie rozkręcać , tylko zanieść od razy do serwisu.
Siema.Kupiłem ostatnio używany telefon SamsungSolidB2710 karte pamięci mam 4 gb micro gdy włożyłem karte pamięci do telefonu i chciałem wgrac piosenki to wyskakuje mi cos czy ze Dysk G jest uszkodzony czy cos takiego i czy go skanowacNiemoge wgrac piosenek z komputera na...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Nie wiem czy to to ale daje:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-10-04 14:22:19 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.29.1 Folder = C:\Documents and Settings\Tomek\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Kończy mi się umowa i mam do wyboru takie telefony:Lista nr1Nokia 1209Nokia 2330 classicLG GB220 Sony Ericsson T303 Samsung C3050 Sony Ericsson T280iEmporia TALKpremium Nokia 2700 classic SamsungSolid B2100Nokia 5130 XpressMusicLG GD330Sony Ericsson NaiteNokia 6300LG KP500...
Witam . Mam pytanie bo nie jestem pewien czy ten dysk ssd będzie pasował do mojej płyty Corsair MP600 Force Series, 1 TB High-speed Gen 4 PCIe x4, NVMe M.2 SSD (Sequential Read Speeds of Up to 4,950 MB/s and Write Speeds of Up to 4,250 MB/s)Chodzi mi głównie o szybsze otwieranie gry Escape From Tarkov . A przy okazji systemu ,folderów,plików itp . Ewentualnie ktoś mi może doradzi coś...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Jak chcesz mieć wytrzymały telefon to polecam SamsungaSolida, którego fajna recenzja jest tu http://smartmobile.pl/recenzja-test-samsung-solid-b2100-extremalny Jednakże nie ma on wifi, ale za to bateria wytrzyma nawet dwa tygodnie.Jeżeli koniecznie zależy ci na wifi to E51...
Witam,na wstępie – wiem, iż takich tematów jak mój na tym forum jest sporo, ale jedne są już trochę stare, zaś inne nie spełniają moich oczekiwań . Przymierzam się do kupna nowego laptopa do kwoty 2500 zł – jest to maksymalna kwota jaką mogę wydać na laptop, więc „dorzuć 200 zł do…” nie wchodzi w grę. Obecnie pracuję na Asus (SNSV jak kto woli) F3Tc z Vistą.Do czego - szybkie i swobodne...
Znak może i solidny ale strasznie wysokie ceny podałeś.Na pamięci kingstona 1066 bym się nie szarpał, lepiej dorzucić do A-data lub wziąć 800 CL4Polecam komputery24.org tam jest solidnie bo sam sprawdziłem i wielu ludzi to potwierdza a ceny bardzo dobre. Proponuję:PROCESOR CORE 2 DUO E8400 3.0GHz LGA775 BOX -...
Potrzebuje pomocy w wyborze telefonu z systemem android, rozdzielczoscia min. 800pix. i w miare OK kamerka. Na razie biore pod uwage tel:Asus Zenfone 4 - faworyt, jesli chodzi o parametry troche ciezki, ale ma 8 GB pamieci, 1 GB RAM, wyswietlacz IPS TN gorilla glass, procesor Atom Dual-core 1.2 GHz. I dosc solidne wykonanie. Za to słabo swieci matryca(ale...