Witajcie. Mam problem dotyczący płynności obrazu na monitorach podłączonych do dekodera. Zacznę od początku. Korzystam z pakietu telewizji UPC i posiadam dekoder UPC Mediabox HD. Nie posiadam telewizora, jako ekran służą mi: monitor FullHD DELL U2311Hb (podłączony do dekodera przez HDMI – przejściówka DVI ->...
Witam. Opiszę najlepiej mój problem od samego początku. Otóż gram sobie w CS'a i nagle wyskoczył mi błąd sterownika graficznego w komunikacie systemowym a chwilę później wyskoczył blue screen. Komputer się zrestartował i nie zdążył nawet dojść do momentu logowania i blue screen pojawił się znowu. Dokładnie taki: Nie było zatem jak włączyć kompa inaczej...
Witam Chciałbym zakupić nowy komputer za około 3000zł który służyłby głównie do grania. Monitor posiadam SamsungSyncMaster 2233rz. Stwierdziłem, że skorzystam z gotowych zestawów znajdujących się tu na forum jednak ceny się trochę pozmieniały i mam parę pytań.Intel Core i5 2500K LGA1155 BOX 769.00 zł Asrock P67 PRO3...
Kupiłem nowego kompa, restetował się to zaczołem instalować sterowniki niby się troszkę ustabilizowało ale dalej od tak sobię się resetował(bez żadnego obciążenia specjalnego tak poprostu czy to przy wyłanczaniu gry , czy właczaniu przeglądarli czy poprostu pisaniu w notatniku ), posprawdzałem everestem temperaturki i oscylują od 35 C do 50 C, o zakurzeniu też nie ma mowy bo nówka komp,...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam. Borykam się z pewnym problemem już od miesiąca, postanowilem napisać, ponieważ skończyly mi się już pomysly co może być nie tak. Mianowicie kupilem kartę graficzną Palit Sonic+ GeForce 8600 GT i po podlączeniu najpierw do konfiguracji opisanej poniżej w pkt. 1 jak i do konfiguracji w pkt.2 pojawia się taki sam problem...
Cudów oczekujesz za 3000zł.... nie ma H67 z dolnej półki kompatybilnego, zrobią jak robią zawsze, drogie modele dostaną nowe biosy a stare kopa w dupę Co nie zmienia faktu że mamy P67 Wolisz dobrą dźwiękówkę od grafiki? Nie ma problemu ...
Witam wszystkich forumowiczów!Temat może wydawać się dziwny, dlatego też opiszę po kolei w czym jest problem. Problem pojawił się około miesiąc Temu (przed majowym weekendem, postanowiłem zrobić format po 2 latach mojego Komputera). I od Tego momentu zaczął się dziać cyrk. Otóż w każdej grze (niezależnie czy to gra...
Witam.Jak wiekszosc szukam pomocy profesjonalisty/uzytkownika monitora panoramicznego 22'. Przeczytalem juz chyba 90 % postow na tym jak i na innych forach i musze przyznac ze jestem w "kropce" poniewaz nie moge znalesc czegos konkretnego dla siebie . Generalnie jestem zwolennikiem monitorow LG (aktualnie posiadam juz 3 rok CTR-a 17 owej firmy i jestem z niego bardzo zadowolony)...
Witam.Mam problem z komputerem i niewiem co nawala.Włączam kompa wszystko startuje i o dziwo nie ma nic na monitorze,brak ładowania biosu no to reset.Po tym resecie komp włancza sie ok. bios sie ładuje system też.No i [beeep] samoczynny restart kompa.I znowu bios sie nie ładuje,dopiero za piatym razem reset pomaga.Wtedy komp juz chodzi normalnie nawet w...
Witam. to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o odrobinę wyrozumiałości...więc tak.. problem polega na tym że od kiedy kupiłem nowy monitor SAMSUNGSYNCMASTER 941mp nie mogę włączyć BIOSU ... naciskając klawisz DEL....pojawia sie czarny obraz i delikatnie co sekundę obraz...
Witajcie, mam w planach zamówienie niebawem nowego PCta, bo mój staruszek już nie domaga w najnowszych tytułach. Chciałbym się zamknąć w okolicach 3000 zł, ale jestem otwarty na sugestie i myślę, że do max. 3500 zł, byłbym skłonny podciągnąć limit (no, może 3400, bo Wiedźmin sam się nie kupi ). Wybrałem póki co coś takiego: Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL...
Cześć.Na początku chciałem przeprosić za brak litery n z kreską ale coś mi się z klawiaturą stało. A co do meritum sprawy to wygląda ona następująco. W sierpniu tego roku kupiłem komputer o specyfikacji:CPU: Intel Core I5 2500KPłyta: AsRock P67 Pro3Dysk: Segate 500GBPamięci: 2x goodram ddr3 4096mb pc1333 cl9GPU: Gigabyte HD7850 OCZasilacz: XFX Core 550WOd samego początku były z nim