Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Witam,planuję złożyć zestaw, zależy mi przede wszystkim na wydajności możliwej rozbudowie.Zamierzam kupić zestaw "na części" czyli jak będą okazje. Zestaw początkowo tylko do programowania (bez grafiki) z czasem do kupię w oczywiście w celu odpaleniu gier.A więc zacznę tak, dostałem od znajomego ofertę zakupu paru "flaków" za bezcen (tak mi się wydaje) i proszę o...
Witam. Przymierzam się do złożenia zestawu. Komputer będzie służył w głównej mierze do edycji wideo (HD, 4K). Chciałbym zrobić z niego "mini render farmę" aby odciążyć swojego laptopa. Przez 99% czasu korzystam z pakietu Adobe (głównie Premiere CC) oraz AVID. Na szybko złożyłem coś takiego. Mobo: GigabyteGA-Z97X-UD3H-BK (Black Edition) Motherboard Core i7/i5/i3 LGA1150Intel Z97 Express...
OLT. TxtOTL logfile created on: 2012-09-16 15:40:56 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.61.5 Folder = C:\Documents and Settings\o e m\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
OTL logfile created on: 2013-03-30 11:12:07 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Robert\Desktop64bit- Professional (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd5,82 Gb Total Physical Memory | 4,35 Gb Available Physical Memory | 74,79% Memory...
Proszę o opinię, który z podanych laptopów będzie najlepszy? I czy warto zainwestować w któregoś z nich. Spoiler oto co znalazłem:http://olx.pl/oferta/laptop-samsung-np30...bjE4x.htmlNa razie ten wydaje mi się najlepszy cena 900zł.http://olx.pl/oferta/mocny-samsung-i5-6g...buZOd.html Laptop bardzo...
OTL Extras logfile created on: 2013-03-30 11:12:07 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Robert\Desktop64bit- Professional (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd5,82 Gb Total Physical Memory | 4,35 Gb Available Physical Memory |...
Dziekuje wszystkim za podpowiedzi, Duzo czytałem i jeszcze wiecej was koledzy słuchałem co zaprocentowało dobrym zestawem.To efekt koncowy zestawu który mam juz złozony w domu i który przechodzi własnie testy po zainstalowaniu najnowszego biosu Płyta: Asus P7P55D-E Intel P55, DDR3, USB 3.0, S-ATA IIIProc: Intel i5 750 2.66 GHz LGA1156 L3 8MB BOXRamy: DDR3 A-Data (2x2GB) 2000MHz X-Series...
Witam, planuje zakup dysku SSD SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB NVME M.2.Chciałbym zapytać czy ten dysk będzie działał bez żadnych problemów z płytą główną Gigabyte x470 Aorus Ultra Gaming. Mimo iż wydaje mi się ze wszystko powinno działać bez zarzutu to wole się upewnić przed zakupem Linki do produktów:Dysk...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją karty HD5770.Jest to model firmy Club3D z Accelero L2. Karta wyposażona w 1GB pamięci RAM DDR5. Karty jest z tej samej półki cenowej i wydajnościowej co GTX260. Miała premierę w ubiegłym roku w październiku. Średnia cena HD5770 to 570zł. Mi się udało wyrwać tygodniowy egzemplarz za 520zł.Specyfikacja karty została zamieszczona w tabeli.Dane HD5770...