Skocz do zawartości

sb0570 sterowniki do pobrania

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sb0570 sterowniki do pobrania

[Poradnik] Sterowniki kart graficznych + przydatne programy

Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...
  • Kosz
  • napisane 05 01 2009 14:31
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 11709

problem ze sterownikami do płyty głównej

witam mam następujący problem:zrobiłem dzisiaj format bo postanowiłem zainstalować sobie Viste. Po postawieniu systemu zacząłem instalować sterowniki do mojej płyty głównej (MSI P6N SLI V2), chciałem podłączyć internet (UPC) ale w menadżerze urządzeń nie było karty sieciowej. Postanowiłem zainstalować Viste jeszcze raz bo odinstalowanie
  • Archiwum
  • napisane 05 10 2008 19:29
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1719

Simlock z Plusfona za darmo

Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu Huawei U120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do pobrania w linku obok → Download...

Wiersz poleceń Windows CMD Konsola DOS WIN

1. Polecenie "xcopy"Kopiuje pliki i katalogi, łącznie z podkatalogami.Składniaxcopy lokalizacja_źródłowa [lokalizacja_docelowa] ] ] [{/a|/m}] ][+[plik_3]] [{/y|/-y}] Parametrylokalizacja_źródłowaWymagany. Określa lokalizację i nazwy plików, które należy skopiować. Ten parametr musi zawierać dysk lub ścieżkę.lokalizacja_docelowaOkreśla lokalizację...

• Porady Windows
  • napisane 22 07 2011 06:41
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 43867

[PORADNIK] Neostrada na Debianie

Witam. Dziś wam pokarzę, jak zainstalować Modem Sagem F@st 800 lub Thomson SpeedTouch 330 pod systemem Debian (Rodzina systemów UNIX).Uruchomienie Neostrady (zwłaszcza w przypadku modemu Sagem) wymaga zainstalowania kilku dodatkowych pakietów. Najłatwiej jest to zrobić przy użyciu narzędzia apt-get, które automatycznie rozwiąże zależności między pakietami. Jeśli to możliwe, należy zapewnić...

laptop, problem z kartami graf. AMD + Intel

Witajcie. Przejdę od razu do rzeczy: Posiadam laptopa Lenovo G510 z dwiema kartami graficznymi: Intel(R) HD Graphics 4600 oraz AMD Radeon R5 M200 Series. Jak wiadomo Amd + intel często równa się problemy, tak też jest u mnie. Zanim powiem na czym problem polega wrzucam wszystkie info o moim kompie:Computer:      LENOVO Lenovo G510CPU:          ...

Problem z siecią

Witam,robiłem ostatnio format i przerzuciłem się na Windows 7 32bit. Problem w tym, że pobrałem sterowniki ze strony http://www.gigabyte....ev_10/download/ i nie mogę zainstalować sterownika sieci, ponieważ w czasie instalacji wyświetla się komunikat "Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode...

sterowniki GTS 250

Witam. Potrzebuje sterownikow do karty NVidia GF GTS 250, bylem zmuszony od nowa zainstalowac W7, a plyta ze sterownikami do karty gdzies sie zapodziala. Wiec jezeli ktos ma linka i bylby tak uprzejmy tu go umiescic bede wdzieczny. Zeby nie bylo googlowalem za sterownikami ale...
  • Karty graficzne
  • napisane 30 06 2010 17:18
  • Wyświetlenia: 1140

ASUS A7V600

Witam. Chciałem sobie pobrać sterowniki do tej płyty głównej i w tym celu weszłem na stronę ASUSa. Dałem dane płyty głównej i mi wyskoczyło dużo działów ze sterownikami, wymienię je:-BIOS-BIOS Utilities-AUDIO-LAN-RAID-Utilities-Others-ManualI teraz mam problem z pobraniem...
  • Archiwum
  • napisane 23 04 2008 14:34
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1281

Benq S32B i sterowniki dla Windows XP

WitamMam zamiar kupić tego laptopa (Benq s32b) http://www.primakomp.pl/product_info.php/products_id/4204i mam takie pytanko, czy sa do niego sterowniki pod Windows-a XP. Pisalem do serwisu, ale widocznie nie chce im sie odpisywac, na stronie BENQ nie ma jeszcze zadnych dostepnych sterownikow.Jezeli ktos go posiada...
  • Archiwum
  • napisane 08 03 2008 11:40
  • Odpowiedzi: 7
  • Wyświetlenia: 5039

problem z mikrofonem

No więc na początek szybko się przywitam, jestem nowym forumowiczem "czesć".Kupiłem na ebay słuchawki z mikrofonem, są nowe firmy Logitech.Mam także mikrofon od kolegi który działa na 100%.Kupiłem ostatnio kartę SB Live 24 bity.Problem z niedziałającym mikrofonem jest w przypadku zintegrowanej karty muzycznej Realtek na płycie głównej oraz z kartą SB Live 24 bity.Zrobiłem format bo...
  • Archiwum
  • napisane 16 02 2008 13:40
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1255

Problem z grafiką Mobile Intel® 945GM/GU Express Chipset Family (128 MB)

Witam,Posiadam laptopa Lenovo N100 ( Celeron M420 1,6; 1,5 GB ramu, 80GB HDD + 500GB External HDD, wszystko na chipsecie Intel® 945 a w szczególności grafika).Problem z grafiką zaczął się kiedy po sformatowaniu dysku nie instalowałem go z partycji recovery (tam niestety jest WinXp Home a ja potrzebowałem Prof) a postanowiłem ściągnąć wszystkie sterowniki...
  • Archiwum
  • napisane 12 10 2007 16:20
  • Wyświetlenia: 2970

Problem z kartą graficzna amd

Pobranie sterownikó;w ze strony producenta jest tylko wtedy konieczne, gdy autor nie posiada ich na dołączanej do laptopów płycie ze sterownikami (uprzedzę- racja, nie każdy producent dołącza ale... ). Na takiej płycie, co...
  • Karty graficzne
  • napisane 12 02 2012 01:28
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 3680

Simlock Sony Ericsson k700, k750 itp

Łuki.czubi wgraj najpierw sterowniki flash , inaczej za każdym razem bez sterowników fon będzie się włączał. Plik sterowników do pobrania z mojego chomika , folder programosy nazwa pliku gg-setup.exe to jest instalka wiec niema problemu...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 28 08 2007 14:48
  • Odpowiedzi: 66
  • Wyświetlenia: 281702