Witam.Posiadam kartę Creative Sound Blaster Audigy (sb0570). Problem leży w jakości dźwięku w grach (podczas słuchania muzyki wszystko jest w porządku).A więc gdy gram np w Gears of War, po jakimś czasie w niektórych momentach dźwięk bardzo trzeszczy, strzela itp. Nie ma to jednak miejsca cały czas. Instalowałem różne wersje sterowników łącznie z tymi...
WitamTak jak w tytule mam problem z sli. Przy włączaniu gry pojawia mi się taki zielony, pionowy pasek po lewej stronie ekranu u góry z napisem sli. Nie wiem co to jest i jak się tego pozbyć. Stery najnowsze, bios również. Poniżej mój sprzęt CPU #1 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2,6Ghz@ 3,0GhzNazwa płyty głównej Asus M2N-SLI DeluxeSzybkość pamięci DDR2-667 (333 MHz)...
Witam, mam problem z procesem SYSTEM ->100% wykorzystania procesora: zrobiłem log HJT, proszę o analizę i pomoc. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5Scan saved at 13:33:30, on 2017-02-02Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702) FIREFOX: 51.0.1 (x86 pl)Boot mode:...
Don’t Sleep. Aplikacja zapobiega zamknięciu systemu, zrestartowaniu,Hibernacji, wylogowania się, blokuje wygaszacza ekranu.Jest to istotnie jak używamy starsze programy. W10Privaty to gratka dla tych, którzy chcą zachować prywatność w systemieWindows. Program działa tylko na Windows 10 i do pełnej...
Po tak długim czasie to pewnie temat już nieaktualny, ale na wszelki wypadek:Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL +Y .Otworzy się Notatnik - wklej do niego:Task: {73DEAB31-B9A5-4B28-AE24-640B5446D3A9} - System32\Tasks\Estera => cmd.exe /c REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /f /v Estera /t REG_SZ...
Jakaś infekcja niewątpliwie była, bo są nałożone blokady na programy ochronne. Log FRST.txt o jest tylko jego górna część! 1) Odinstaluj ten program:Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA 2) Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL +Y .Otworzy się Notatnik - wklej do...
Mam problem z komputerem stacjonarnym. Pisze z tableta, nie mam polskich znakow, wybaczcie.Zaczelo sie od tego, ze Windows 7 nie wybudzil sie z hibernacji, a po tym wcale nie chcial sie uruchomic.Komputer to: Quad Q6600, 4GB RAM, plyta to MSI P45 neo (nie jestem na 100% pewien tego dopisku neo), zasilacz jakis 550W chyba Pentagram, GeForce 9400 GT, karta...
https://lagun-soft.pl/Drogi kliencie,-Poszukujesz dostępu do pakietu Office od Microsoftu?-Pragniesz korzystać z możliwości podstawowego i kompletnego narzędzia, jednak nie chcesz przepłacać kilkuset złotych?-Poszukujesz najpewniejszej i najbardziej konkurencyjnej oferty z gwarancją jakości oraz opieką przy instalacji oprogramowania?Jeśli odpowiedziałeś "tak" na jedno z powyższych pytań,...
Witam mam mały problem a mianowicie niedawno sprawiłem sobie nowego kompa, wszystko bez problemu podpiąłem i zainstalowałem windowsa i wszystko działało bez problemu (podkreślam nic nie było podkręcane ani zmieniane w biosie) . Wczoraj przy przeglądaniu strony w necie nagle komputer się zresetował - po tymże resecie przy ponownym...
Zmuś aby planowane zadanie nie wybudzały komputer.Planowane zadania w systemie Windows to te, które automatycznie o określonej porze lub dniu uruchamiają się nie pytając się ciebie. Są to procesy pochodzącez Windowsa od Microsoft lub zewnętrznych programów. Oczywiście zadaniamożesz wyłączyć programem autoruns link...
Witam, Proszę o pomoc w instalacji/przeniesieniu obrazu dysku z Windowsem 7 z HDD na SSD. Tytułem wstępu: Mój HDD zakończył swój żywot (komp nie chciał się włączyć, błąd 0x00000e9). Użyłem płyty Windowsa 7 i przywróciłem obraz partycji systemowej, który zrobiłem sobie dawno narzędziem wbudowanym