Skocz do zawartości

schemat zasilacza 2361

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: schemat zasilacza 2361

Poradnik dla kupującego dysk

to ze napisalem, ze "przeniosl" wcale nie oznacza, ze nie za pieniadze - to ustalilem juz wczesniejbyla to odpowiedz na to, jak to napisales, ze Samsung sie okazyjnie sprzedal, bo bedzie dostarczal mu Seagate dyski - nie, jest wrecz odwrotnie, Samsung odsprzedal dzial dyskow, ale Seagate ma zadanie dostarczac im dyski do ich produktowMnie bardziej ciekawy jak będzie...

Przejsciówka zasilacza atx do komutera DELL OPTIPLEX 760 SFF

Jako, że sam szukałem czegokolwiek na temat podpinania zasilacza ATX do tego Dell'a to podzielę się wiedzą dla potomnych http://support.feelpcs.com/pc-spec/Optiplex760/sff_pwrs.htm Tutaj znajdziecie rozpiskę pinów w oryginalnym zasilaczu dell. Wystarczy uciąć wtyczkę z ATX, kupić piny do zaciśnięcia,...

Cooler Master HAF 932- obudowa stworzona do LC

Recenzje obudów komputerowych nie należą do najciekawszej lektury. Pisane zwykle są wedle utartego schematu, według wcześniej ustalonej metodologii (wiem z autopsji ). Specjalnie na potrzeby konkursu i tego forum, postarałem się napisać recenzje inaczej. Postaram się przedstawić tą obudowę...

Zasilacze Qoltec - jakie są naprawdę?

Plusik to że zasilacz na gwarancji to nie szkodzi, zwróć uwagę na taką nalepkę okrągłą z napisem TK, choć może być inna, naklejona na jedną z śrubek mocujących obudowę. Delikatnie nożykiem podważ i odklej. Ja postaram się w tym tygodniu zrobić foto wnętrza mojego zasilacza ale uważam że to nie wystarczy więc poszukam...

Poradnik dla kupującego dysk

Mnie bardziej ciekawy jak będzie wyglądało dostarczanie dysków Segate dla Samsung-a. Bo jak już pisałem mam kilka nowych dysków firmy Segate które mają charakterystyczny wygląd ala Samsung.podejrzewam, ze tak samo lub podobnie jak Hitachi dla IBMMonitor to zły przykład, dyski są tak zróżnicowane że w obrębie jednego modelu, trafiają się tak duże różnice że po wymianie firmware-u dysk przestaje...

problemy z podłączeniem kabelków do płyty

Błagam o pomoc. Zamontowałem wczoraj nową płyte główną w moim komputerze AsRock 4coredual. Podłączyłem wszystkie podzespoły (K. Graficzna Radeon X1300, 2 x 512 RAM DDR2, Procesor Intel Dual Core E2220). Następnie podpiąłem pozostałe kabelki zasilania itd. Problem pojawił się z kabelkami idącymi od przycisku power w komputerze, jest ich tam masa, nawet nie wiem dokładnie który do czego, W...
  • Archiwum
  • napisane 19 06 2008 09:18
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 793

Zasilacz atx

poszukuje schematów zasilaczy atx firmy compaq ewentualnie wyprowadzenia złącza płyty głównej 14 pinowej
  • Archiwum
  • napisane 13 11 2007 22:01
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 740

Problem z odpaleniem Radeona x1950 pro

Witam,ja sie podlacze do tematu (ten sam schemat). Tylko ze ja wlasnie dzisiaj zakupilem sobie HD2600XT Sapphire i tez mam plytke KT4AV. Mam zasilacz 450Wat. Na poczatku jak udalo mi sie wejsc do Windowsa to na samym poczatku wyskoczyl mi komunikat ze jakis wpis w rejestrze zostal usuniety. Zainstalowalem stery,...
  • Archiwum
  • napisane 28 08 2007 08:28
  • Odpowiedzi: 14
  • Wyświetlenia: 9314

Fera 2 nie wystarcza na nie podkręconego AMD 3870K?

Cześćwszystkim. Kupiłem niedawno ferę 2 z myślą o schłodzeniu mojego apu na fm1 tzn. AMD 3870K. Zamontowałem, procesor nie kręcony no i czas na testy. W spoczynku (temperatury w speedfanie) mam od 30*C do 35*C. Problem zaczyna się gdy wrzucę mu coś do roboty. W prime95 (priorytet 7-9) i przy testowaniu samego procesora (small ftts) po minucie mam temperaturę dochodząca nawet do 70*C. Średnio...
  • Chłodzenie
  • napisane 21 03 2015 17:34
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 10195

IPS czy VA Monitory 23-24" do 650zł

Ostatecznie zdecydowałem się naBenQ 24" LED GW2460HM z matrycą VA oraz Flicker-freePlusy:- wygląd i jakość wykonania- doskonałe odzwierciedlenie barw- bardzo mocne podświetlanie matrycy co sprawia że monitor idealnie nadaje się do bardzo jasnych pomieszczeń- doskonała ostrość obrazu- bardzo szybka reakcja, żadnych smużeń- bardzo lekki - nie stanowi problemu podniesienie go jedną ręką aby np...
  • Monitory
  • napisane 25 04 2014 12:02
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 3534

Zacinanie się komputera podczas gry

Witam serdecznie.Od... ostatniego w sumie czasu w wielu grach (głównie nowszych, bardziej wymagających) zdarza się, że po jakimś czasie gry, albo to w bardziej "epickich" momentach w grach, gdzie są one bardziej wymagające, komputer po prostu przestaje odpowiadać. Np. gram w Settlers 7, nagle gaśnie ekran, robi się czarny, przez chwile słychać jeszcze dźwięk, aż tu nagle i on się...

uszkodzona płyta główna ASUS

Witam.Chciałbym prosić o pomoc odnośnie naprawy uszkodzonej płyty głównej. Jest to ASUS M4N68T-M LE V2. Uszkodziłem ją, gdy podczas wyjmowania karty graficznej, podczas gdy komputer był podłączony do zasilania, uszkodzenie nastąpiło prawdopodobnie poprzez wyładowanie elektrostatyczne. Aktualnie próbuję uruchomić gołą płytę główną z głośnikiem systemowym, nie reaguje na zwarcie pinów PWBTN,...
  • Płyty Główne
  • napisane 14 03 2013 18:38
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 6400

Cool & Quiet problem

Bardzo proszę o pomoc.Nie wiem dlaczego nie działa u mnie Cool'n Quiet-Płyta Asus M#N78-VMProcesor- AMD PHENOM II x4 955 - 3.2 GHZ-Grafika Asus EAH5670 1GB-Zasilacz MOD X STREAM-PRO-coll'n quiet w biosie właczony-schemat zasilania na 'oszczędzanie energiiZegar cały czas stoi na 800 MHZ,nawet przy...

Karta Graficzna do Pentium ® 4 CPU 3.00GHz

Witam! JAka byłaby najlepsza karta graficzna do komputera:Procesor: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHzRam: 3.25 GBaktualna karta graficzna: Gigabyte Intel 955xCena do 300 złZasilacz 350W, Model: 200XMarka zasilacza: CODEGEN
  • Karty graficzne
  • napisane 23 08 2011 20:50
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 5062