Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
może ktoś wytłumaczyć jak sciągnąć simlocka na nokie 6070 ? http://forum.idg.pl/telefony-f130-sciagani...sam-t85107.html - to mi nie działa...bardzo proszę bo to pilnew czym problem?NOKIA 6070IMEI: 354562014650718SIEĆ: PLUS#pw+707 210 023...
hejka mam pytanko-widze ze masz pojecia o ściaganiu simlockow a ja jestem zielona-mam do sciagniecie simlocki z motorolii u9 i z nokii 2630 jak to sie robi? bardzo prosze o odpowiedz.kiedys sama sciagnelam sobie simlocka z sonyEricssona...
To znowu ja ze swoimi chorymi przemy?leniami:Chcia?em poda? pare nazw programów oraz troche linków które by? mo?e u?atwia ?ycie posiadaczom telefonów o markach które poda?em. Sa to programy ktore nie zawsze maja w nazwie nazwe telefonu dlatego ciezko czasem dotrzec do tych dobrych programikow Zacznijmy od sterownika pod kabel USB (com nie wymaga sterów):cz?sto pomoze nam plik ktory bez...
poprosze o pelny opis sciaganiasimlocka z noki n70 z gory wielkie dzieki za poswiecenie czasu i poizdrawianie moge pobrac tego programiku skad mozna go pobrac jakas swiezsza informacje prosze dzieki z goryNOi mam pytanie dostales ten pelen opis jak mozna sciagnac z
Mam pytanie czy sciagnał juz ktoś locka z telefonów nokia 6280 i nokia 6300?A moze jest jakis inny program do sciaganiasimlocków z tych aparatów?Jestem poczatkujacym i nie prowadzę działalnosci zarobkowej.Chce tylko na swoje potrzeby...
a tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy, zostaje serwis??u mnie wogole jest dziwna sprawa tel jest w sieci orange, ja potrzebuje korzystac z plusapo wlozeniu karty tel pozwala mi na wpisanie kodu pin mojej kartypo wpisaniu pojawia sie wiadomosc ze kod byl prawidlowyale juz za chwile...
HA!Dziala !Dzieki wielkie. nie rozumiem tylko czemu tak trudno o calculator do tego modelu http://forum.idg.pl/telefony-f130-sciagani...sam-t85107.htmlWitam,potrzebuję simlock dla:Model: Nokia 6020IMEI: 359748009242703Sieć: Plus GSMZ góry dziękuję #pw+251 695 170 013 736+1#
poprosze o pelny opis sciaganiasimlocka z noki n70 z gory wielkie dzieki za poswiecenie czasu i poizdrawianie moge pobrac tego programiku skad mozna go pobrac jakas swiezsza informacje prosze dzieki z gory