Otoz chodzi mi o to, ze moja siostra dzisiaj rano kupila nowy telefon SE C702, kupila go w komisie. Miala swoja karte z Orange. Nowy telefon byl z Play'a i kazala zdjac simlocka. Internet aktywowalem przez wyslanie sms do Ogange i dziala jest ok. Tylko problem w tym, ze kiedy wysylam do niej MMS, to nie mozna go...
Zainstalował mi się Live Security Platinum. Uruchomiłem OTL w trybie awaryjnym i wybram opcje sprzatanie (niestety nie mam loga), następnie uruchomiłem komputer w normalnym trybie, wszystko działa dobrze. Zrobiłem loga OTL. Oto i one:OTL Extras logfile created on: 2012-08-20 20:06:06 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.58.1 Folder = C:\Users\Talia\Downloads64bit- Ultimate...
Witam specyfikacja processora to AMD Phenom II X4 960T Quad Core AM3 czyli widac ze jest po prostu 4 rdzeniowy a u mnie taka niespodzianka (patrz screen) nie dosc ze jest ich 6 to zdarza sie tak ze wszystkie chodza na 100% i strasznie mnie to denerwuje prosze o pomoc tutaj logi :otl.txtOTL logfile created on: 2012-06-19 11:58:52 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.49.0 Folder =...
otóż..niedawno zostałem właścicielem komórki lg gt510pytanie brzmi: czy mogę wysyłać kilka zdjęć w jednym mmsie?gdy inni wysyłają mi mmsy są przepełnione zdjęciami, nawet do 8 zdjęć, a ja.. albo nie potrafię czytać, albo naprawdę jestem jakiś ułomny, bo nigdzie nie mogę takiej opcji znaleźć. a może po prostu nie ma...
Niedawno kupiłem używany laptop: Compaq nc4200. Działał ładnie szybko. W pewnym momencie "pstryk" nagle potrzebuje ok. 7 minut na włączenie się... Co może być tego przyczyną? Przepraszam, jeśli założyłem temat w złym miejscu.Proszę o pomoc.PozdrawiamdvoorekLOG:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4Scan saved at 11:39:50, on 2010-08-12Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT...
Witam wszystkich,Mam poważny problem z komputerem - po jakimś czasie od uruchomienia muzyka zaczyna "skakać" i dosłownie nic nie da się zrobić z komputerem. Na Windows7 64 Wygląda to trochę tak jakby system wachlował procesami, a nie wykonywał właściwie żadnej pracy. Proces bezczynności ma ok 95-99% wykorzystania procesora, a wszystko praktycznie stoi w miejscu. Nie uruchamiają się...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 10:24, on 2008-04-20Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)Boot mode: NormalRunning...
Może być problem, kiedy u mnie blue screen trwa 1 sek , przelatuje pełno liczb i liter i tyle. Podczas normalnej gry nic takiego się nie dzieje.PrtSc nie da się wtedy zrobić Ponoć zrzuca logi do minidump ale jak odczytać co jest w tych plikach dmp?Mam nadzieję, że to o to chodzi Z tego co tu wywnioskowałem ,to problem leży po stronie pliku ATI. No ale tak jak mówię, normalnie jest ok, więc...
Odpal hjt.Wybierz opcję do a system scan only.Zrobi Ci się log zaznacz kwadraty obok poniższych wpisów i daj fixO4 - HKLM\..\RunServices: [mmsass] mmdmm.exeO4 - HKLM\..\Run: [mmsass] mmdmm.exePo wykonaniu tego daj nowego loga z hjt + combofix
a oto logi: Logfile of HijackThis v1.99.1Scan saved at 23:50:41, on 2007-11-24Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)Running...
miałem takiego samego wirusa.Musisz na dobry poczatek wykasowac ustawienia mms w telefonie zeby nie mógł dalej wysyłać mmsów a pozniej wgraj sobie antywirusa na komórke.Ja sciagnełem sobie takiego siecią p2p.Moze antywirus pomoze ale mi tak naprawde pomógł pan z komisu gdzie kupiłem telefon.Wklepał jakis kod w...
Niestety problem powrócił. Nie używałem komputera przez prawie tydzień, dzisiaj włączam i po paru minutach znowu BSOD. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a)An attempt was made to access a pageable (or completely invalid) address at aninterrupt request level (IRQL) that is too high. This is usuallycaused by drivers using improper addresses.If a kernel debugger is available get the stack...