Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
Napisałem stronę generatorem kodu. startowy html mam na dysku c:niby wszystko wporzadku ale tak nie jest wzoruje sie na pc format tam to wszystko bylo opisane tak wyglada moja strona:<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"...
Witam,Jako, ze postanowilem sobie sciagnac simlocka z mojej nokii E61 mam pytanko. Pogooglowalem troche i nie do konca rozumiem o co chodzi z tym zdalnym zdejmowaniem simlocka poprzez kod. Natrafilem na kilka takich stron, ktore oferuja zdjecie...
Pragniemy zaprezentować Państwu ofertę serwerów dedykowanych z łączem 100 mbit/s o pełnej przepustowości.DediWay.pl używa wyłącznie procesorów marki Intel® i AMD oraz wysokiej jakości 19" serwerów Supermicro®.Każdy serwer dedykowany posiada: Łącze 100 Mbit/s o pełnej przepustowości Pomoc techniczna 24/7/365 KVM-over-IP zawierający (IPMI) Ruch wewnętrzny 1 GBit/s; za...
hejka mam pytanko-widze ze masz pojecia o ściaganiu simlockow a ja jestem zielona-mam do sciagniecie simlocki z motorolii u9 i z nokii 2630 jak to sie robi? bardzo prosze o odpowiedz.kiedys sama sciagnelam sobie simlocka z sonyEricssona w910i...
Pytałaś się o nokie czy Sony Ericssona w910 ? to dwie rożne firmy i platformy telefonów . Więc jak pisze ,ze się nie da w kilku wcześniejszych postach to po co powielać pytanie ??nie da się domowym sposobem zdjąć simlocka z W910i
Na TYM forum, niby jest opis za free, za to płatna rejestracja. Według moich informacji nie ma na dzień dzisiejszy sposobu na darmowegosimlocka, a temat ten ma na celu zachęcenie "baranków" do płatnej rejestracji.Gdy będzie opcja darmowego odblokowania na pewno o tym...
Ściąganie simlocka z tego modelu kosztuje około 30zł. Co ciekawe w nowym sofcie (przynajmniej w salonach Ery) nie ma już simlocka, więc można się przejść do salonu i poprosić o aktualizację oprogramowania.Możesz też spróbować coś...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam!Mam do zaoferowania rewelacyjna sztuke karty AMD Radeon HD 7850 2GB (Sapphire, 2 wentylatory). Karta jest w idealnym stanie techniczno-wizualnym, przyslowiowa IGLA, w 100% sprawna/stabilna w najbardziej wymagajacych grach 3D, na waznej gwarancji sklepowej (duzy znany sklep internetowy - nie ma obawy, ze sklep padnie etc; zakup pozna jesienia '12). Jestem jej pierwszym...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
ehe zainstalowałem sobie stąd:http://www.dreambox.hk/downloads.phpdreamboxa.tylko jakoś za łatwo to wszystko poszło. Program działa u mnie na kompie, nic za niego nie płaciłem too good to be truth.Jak to działa, jak sciągnąć sima tym programem? Komu i kiedy będę musiał zapłacić (oprócz serwisowi/komisowi gsm, jak mi się nie uda, bo to oczywiste )Walczę by zbić koszty przy
chcialbym zrobic stronke ze zdjeciami (raczej sredniej wielkosci zdjecia + krotkie opisy)jakie rozwiazania polecacie? - moze byc za friko, reklamy mi nie przeszkadzaja, wazne, zeby w miare szybko smigalo ....sprobowalem skorzystac z darmowego rozwiazania na interia.pl, ale...