1. Tematyka problemu i wykonanie (zakres historyczny )To mój pierwszy "tutorial" (czy takowy problem można tak nazwać? :>) na tym forum pochodzący z mojej strony m1chu.eu. Mam nadzieję, że będzie prosty i zrozumiały. A więc do dzieła...Problem? Mamy wyznaczyć z pośród 10 miast najkrótszą trasę tak, żeby odwiedzić wszystkie dziesięć miast tylko raz.Wykonanie? Excel z wszelkimi...
Sorry że dubluje temat ale mi szybko potrzeban odpowiedz mam problej jak poniżej i potrzebuje szubkiej odpowiedzi Wiec tak mam laptpa HP XE4100 http://h20000.www2.hp.com...ectID=c00372143 Opcja pierwsza nie dała skutku jak któś może to prosze przetłumaczyć HP Notebook PCs - The Computer Will Not Startup or Boot, Displaying a Blinking Cursor in Windows XP...
Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
OTL logfile created on: 11/5/2012 10:13:15 PM - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\mirra\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000409 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7.48 Gb Total Physical Memory | 5.30 Gb Available Physical Memory |...
Czy nie znudziło Ci się ręczne tworzenie input'ów? Na pewno. Właśnie dla tego, dzisiaj postanowiłem napisać klasę, która będzie robić to za Ciebie ;) Teraz stworzenie formularza z dużą liczbą pól to pestka ;pWięc zacznijmy omawiać od początku:<?php/** Klasa do obsługi formularzy* Jesli chcesz możesz korzystać do woli, ale ten komentarz musi zostać* Autor: Abel kin94@o2.pl**/class Forms{//...
1. Ściągamy "Universal Mod Installer v1.3.2"2. Wrzucamy katalog "mod_install" do głównego katalogu, w którym znajdują się pliki forum.3. Ustawiamy CHMOD'y katalogu "mod_install" oraz "images" (który w nim się znajduje) na 755.4. Ściągamy "Group Name Indicator v3.3"5. Wrzucamy...
Witam. Mam za zadanie opisać kod bazy php, ale nie znam sie za bardzo na pisaniu stron, jakies podstawy mam i z tych podstaw napisałem sobie wczesniej takie w miare swoje komentarze do bazy, ale byłbym wdzięczny jakby ktos pomógł mi je uzupełnić, a oto kod:<center> BAZA DANYCH <br><?php// parametry polaczenia i polaczenie z...
Niedawno zmieniłem styl na swoim blogu http://underek.blogspot.com ale chce w nim dodać dodatkową ramkę/kolumnę po lewej stronie na szybkie krótkie wpisy. Czy ktos moze mi przerobić tak ten styl zeby ta kolumna była widoczna i dotowa do edycji? <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"...
<center> BAZA DANYCH <br><?php//uchwyt do poloczenia z baza$polaczenie = mysql_connect('localhost','root',''); //wybor bazy danychmysql_select_db("spis", $polaczenie);//zapytanie do bazy$wynik = mysql_query("SELECT * FROM...
Przekształciłem jeden ze swoich plików i tak powstało dodawanie plików. Teraz mam problem w linijce 72 i 78. Zmienna $opis jest nieznana. Dlaczego? Jest ktoś w stanie pomóc?<?php//stosować tylko do projektu do wyszukania błędów error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1');// usunąć po...
Na stronie producenta są wersje z 2009 roku być może dlatego, że karta jest stara i nie ma nic nowego. http://www.toshiba.pl/innovation/download_driver_details.jsp?LNG=20&service=CE&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&...
Nie wiem dlaczego wyswietla mi zawsze ze wysylanie nie sie nie powiodla powiedzcie mi co jest zle.<?php if (count($_POST)){$email = 'beret32@wp.pl';$subject = 'konta';$message = 'Dziękujemy za wysłanie formularza';$error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza';$charset = 'iso-8859-2';$head ="MIME-Version:...
Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...