Skocz do zawartości

select concatconcatqzpbqcase when 40744074 then 1 else 0 endqbvbq

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: select concatconcatqzpbqcase when 40744074 then 1 else 0 endqbvbq

Problem komiwojażera (najkrótszej drogi)

1. Tematyka problemu i wykonanie (zakres historyczny )To mój pierwszy "tutorial" (czy takowy problem można tak nazwać? :>) na tym forum pochodzący z mojej strony m1chu.eu. Mam nadzieję, że będzie prosty i zrozumiały. A więc do dzieła...Problem? Mamy wyznaczyć z pośród 10 miast najkrótszą trasę tak, żeby odwiedzić wszystkie dziesięć miast tylko raz.Wykonanie? Excel z wszelkimi...

• Poradniki
  • napisane 29 03 2007 20:11
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 39818

problem z migającym kursorem

Sorry że dubluje temat ale mi szybko potrzeban odpowiedz mam problej jak poniżej i potrzebuje szubkiej odpowiedzi Wiec tak mam laptpa HP XE4100 http://h20000.www2.hp.com...ectID=c00372143 Opcja pierwsza nie dała skutku jak któś może to prosze przetłumaczyć HP Notebook PCs - The Computer Will Not Startup or Boot, Displaying a Blinking Cursor in Windows XP...
  • Archiwum
  • napisane 03 03 2007 11:40
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1229

Logi - Prośba o sprawdzenie

Dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że już wszystko jest ok, ale miałam jakieś problemy z OTL po wklejeniu i wykonaniu skryptu. Program nie odpowiadal i musiałam ponownie uruchomić komputer.Oto log z AutoRuns"HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

OTL logfile created on: 11/5/2012 10:13:15 PM - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\mirra\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000409 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7.48 Gb Total Physical Memory | 5.30 Gb Available Physical Memory |...

[PHP] Klasa do generowania formularzy

Czy nie znudziło Ci się ręczne tworzenie input'ów? Na pewno. Właśnie dla tego, dzisiaj postanowiłem napisać klasę, która będzie robić to za Ciebie ;) Teraz stworzenie formularza z dużą liczbą pól to pestka ;pWięc zacznijmy omawiać od początku:<?php/** Klasa do obsługi formularzy* Jesli chcesz możesz korzystać do woli, ale ten komentarz musi zostać* Autor: Abel kin94@o2.pl**/class Forms{//...

[forum] [IPB 2.1.x] Group Name Indicator v3.3

1. Ściągamy "Universal Mod Installer v1.3.2"2. Wrzucamy katalog "mod_install" do głównego katalogu, w którym znajdują się pliki forum.3. Ustawiamy CHMOD'y katalogu "mod_install" oraz "images" (który w nim się znajduje) na 755.4. Ściągamy "Group Name Indicator v3.3"5. Wrzucamy...

[php/sql]pomoc w opisaniu kodu bazy danych

Witam. Mam za zadanie opisać kod bazy php, ale nie znam sie za bardzo na pisaniu stron, jakies podstawy mam i z tych podstaw napisałem sobie wczesniej takie w miare swoje komentarze do bazy, ale byłbym wdzięczny jakby ktos pomógł mi je uzupełnić, a oto kod:<center> BAZA DANYCH <br><?php// parametry polaczenia i polaczenie z...

[html/xhtml] Dodatkowa kolumna na blogu

Niedawno zmieniłem styl na swoim blogu http://underek.blogspot.com ale chce w nim dodać dodatkową ramkę/kolumnę po lewej stronie na szybkie krótkie wpisy. Czy ktos moze mi przerobić tak ten styl zeby ta kolumna była widoczna i dotowa do edycji? <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"...

[php/sql]pomoc w opisaniu kodu bazy danych

<center> BAZA DANYCH <br><?php//uchwyt do poloczenia z baza$polaczenie = mysql_connect('localhost','root',''); //wybor bazy danychmysql_select_db("spis", $polaczenie);//zapytanie do bazy$wynik = mysql_query("SELECT * FROM...

[PHP]Upoladowanie plików na serwer

Przekształciłem jeden ze swoich plików i tak powstało dodawanie plików. Teraz mam problem w linijce 72 i 78. Zmienna $opis jest nieznana. Dlaczego? Jest ktoś w stanie pomóc?<?php//stosować tylko do projektu do wyszukania błędów error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1');// usunąć po...

Radeon HD 3400 Series / Stery

Na stronie producenta są wersje z 2009 roku być może dlatego, że karta jest stara i nie ma nic nowego. http://www.toshiba.pl/innovation/download_driver_details.jsp?LNG=20&service=CE&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&...
  • Karty graficzne
  • napisane 07 11 2014 00:52
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1835

wysylanie formularza php blad

Nie wiem dlaczego wyswietla mi zawsze ze wysylanie nie sie nie powiodla powiedzcie mi co jest zle.<?php if (count($_POST)){$email = 'beret32@wp.pl';$subject = 'konta';$message = 'Dziękujemy za wysłanie formularza';$error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza';$charset = 'iso-8859-2';$head ="MIME-Version:...

Logi - Aplikacje *.exe nie uruchamiają się (uruchom program za pomocą)

Witam. Mam problem z wszystkimi aplikacjami (.exe) na komputerze. Przy próbie uruchomienia każdej z nich system każe mi wybrać wybrać program za pomocą, którego chcę otworzyć ten plik... Najprawdopodobniej złapałem jakiegoś dziada (czytaj wirusa), dlatego wklejam log'a z OTL:OTL.txt:OTL logfile created on: 2011-04-04 17:48:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder =...