1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co najważniejsze ceną.Możemy znaleźć wiele...
WitamTak jak w temacie dziś chciałbym opisać słuchawki firmy Sennheiser HD202Posiadam te słuchawki od roku i powiem, że jak na swoją cenę są naprawdę fajne. Mają fajny, mocny bas co może spodobać się fanom reggae rapu, lecz nie polecam osobą które lubią ciężkie brzmienia. Sennheisery...
Bo jednak zdecydowałem się kupić słuchawki na allegro. Zobaczyłem całkiem niezłą ofertę, i nie aż tak drogą. Co sądzicie o tych słuchawkach?http://allegro.pl/hit-sluchawki-nauszne-sennheiser-hd407-nowe-gw24-i2163616327.htmlTylko nie piszcie że są do bani, że są lepsze bo...
Witam. Witam, rozwaliłem swojego Irivera T7 i pora kupić coś nowego. Budżet to granice 300 zł.Zastanawiam się nad sandisk clip zip/clip + czy SONY MP4 NWZ-E463. Od clipów odstrasza mnie trochę ten ich wygląd, a za sony nwz przemawia dla mnie bateria głównie. Aktualnie korzystam ze słuchawek Sennheiser mx 170( niedługo pewnie zmienię) i hd
Jedno jest pewne nie kupuj słuchawej marki SkullCandy, może wyglądają ciekawie ale grają tragicznie Bez przesady te Koss są nawet ciekawe pod względem wyglądu Zaproponowałbym Sennheiser HD 202 ale nie wyglądają cikawie, lecz dobrze grają. Te dobrze wyglądają ale niestety nie wiem jak z dźwiękiem JVC HA S4X-E
Siema. Mam do wydania maks 500 zł na słuchafony z odtwarzaczem mp3. Ostatnio miałem Sennki HD202 i napędzałem je Iriverem T30, a następnie komórą Sony Ericsson P1i. Sennheisery mi padły i szukam następców. Słucham głównie muzyki elektornicznej i okazyjnie rocka. Słuchawki chciałbym żeby były...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Luty 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na luty 2022 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście...