All processes killed========== OTL ==========Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\\mctadmin deleted successfully.Registry value...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
Po włączeniu kompa mam taki problem, że niektóre programy/aplikacje nie działają. Np po kliknięciu na ikonkę opery lub innych przeglądarek nie chcą się włączyć (wygląda to w ten sposób, że kółeczko obok kurosra sobie się kręci, ale mimo wszystko nie chce się włączyć). Foldery otwierają się bez problemu, dokumenty tekstowe też. Taki "odkurzacz" też działa, o grach nie ma co gadać....
Witam. Mam modowaną wersję XP i w sumie wszystko ładnie, fajnie po za dwoma mankamentami.1-szy z nich to wolne ładowanie się systemu.2-gi polega na dość sporym żużyciu pamięci.Mój sprzęcik to Barton 2,5+, 768mb ram ddr, posadzone all na GA7VA, GF 7600GS, 2 dyski(baracuda 40gb i caviar 80gb), 2 sieciówki realteka{odziwo się nie gryzą), muza zintegrowana AC 97, zasilacz Modecom 300W z aktywnym...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Simlock SE K550i do CID52:1. Pobierz program SETool2Light i rozpakuj go np. na pulpicie2. Pobierz aktualizację programu do wersji 1.11 np. tutaj chomik3. Wersja czysty main (>*<<*<*, informacje o oprogramowaniu):R6BC002 CID 52 REDR1JD001 CID 51 REDR6CA001 CID 52 REDR8BA024 CID 52 RED4. Pobierz sterowniki USB Flasch Driver do kabla...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go do programu nLite (jak dojdziemy do etapu integracja sterowników). Gdy nas potem zapyta jakie urządzenia...
Witam!Od mniej więcej dwóch dni mam problem z wyskakującymi reklamami w IE. Podczas normalnego użytkowania komputera pojawiają się zawsze dwie te same reklamy w nowych oknach IE (bądź 'file not found"). Po zamknięciu pojawiają się po ok 10-20 min ponownie. Czy ktoś może mi pomóc? Zamieszczam logi... Z góry dzięki.OTL Extras logfile created on: 2010-10-24 18:28:57 - Run 1OTL by...
Witam. Mój problem polega na tym, ze odrazu po zainstalowaniu systemu i programu antywirusowego, antywirus wykrywa mi wirusy. Przeskanowałem system programem ComboFix i otrzymałem następujący LOG. Proszę o sprawdzenie loga i wyjaśnienie w czym tkwi problem. Zaznaczam, że jestem początkujący. :]ComboFix 10-04-21.01 - Suchy 2010-04-25 ...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
Tytuł: WiedźminProducent: CD Projekt REDGatunek: cRPGTryb gry: jednoosobowaPremiera: 26 Października 2007Platforma: PCGdybym powiedział nie jednemu z was, iż powstanie polska gra, która będzie pod wieloma względami prawie idealna. Gra która zdobędzie cały worek nagród, setki pochlebnych recenzji. Gra, którą zrobią Polacy, na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego. Niewielu by uwierzyło, iż...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Witam , tak jak upExtras :OTL Extras logfile created on: 2012-06-23 20:45:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.52.0 Folder = C:\Documents and Settings\Patryk\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...