Witam.Również posiadam nie ciekawy problem, z którym nie mogę sobie poradzić. Kupiłem używanego Samsunga C300. Bez zdjętego simlocka. Prócz straty kasy oraz kabla simlocka mogę jakoś zdjąć ?Działałem...
A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sgh e250v jest już bez simlocka. jeszcze link do strony http://www.un
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2...
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2...
Witam, mam kłopot z Samsungiem C300Otóż zakupiłem ten telefon mojemu ojcu w maxie orange, od razu poprosiłem ich o zdjęcie simlocka (na co sie zgodzili), bo ten aparat bedzie mu potrzebny w Norwegii, gdzie niedługo wyjeżdza i chce włożyć norweską kartę.Sprawdziłem telefon na...
Witam jak mogę ściągnąć sim-locka za darmo z mojego telefonu samsunga sgh-j600e posiadam kabel który był dołączony w zestawie.// Nie pisz z caps lockiem ! /macsch
Mam do wyboru :Nokia 1208 lub 2610Motorola w375 lub w208samsung c300 lub c450 lub x510Kompletnie sie nie znam i zalezy mi żeby byl trwaly i nie za bardzo przestażały I najważńiejsze zeby dało sie z niego sciagnać samemu simlockaNajbardziej podoba mi sie motorola w375 ale nei...
Witam, kupiłem w Niemczech telefon Samsung SGH-M300V i chciałbym ściągnąć z niego simlocka. I tutaj moje pytanie czy dało by się zdjąć go wpisując jakiś kod czy coś takiego, bo nie zamierzam zdejmować go w komisie. Z góry dziękuje
Witam,Mam prosbe o pomoc w zdjęciu simlocka D 600 E.Ponizsze numery cos zmienily mi w telefonie ale nie wiem co dalej.Model: Samsung SGH-600*2767*3855#*2767*2878#jestem z gory wdzieczny za pomoc pozdrawiam
Za pomocą darmowego kodu się nie da, niektóre wersję c300 (czyt. starsze) można zrobić kablem COM lub USB z emulacją COM'a. Każdą wersję płyty C300 można bez problemu odblokować NSPRO, UFS + HWK, ULT PRO itp. Wniosek taki że jak nie masz sprzętu to lepiej nie kombinować tylko iść do serwisu gdzie za 25 - 30 zł...