witam zgromadzonych , model sghd900i , sciagnalem F.S.T wersje 04 i 06 telktory podlaczam kabelkiem z zestawu?, aparat jest wlaczony z orginalną karta sim? zaznaczylem okienko dotyczace kabla usb, jak sprawdzic ktory port com w takim przypadku wybrac, czy jest to bez znaczenia, po wybraiu modelu
Witam!. Mam telefon Samsung SGH-D900i i użytkuję go 1 rok po całkowitym naładowaniu pracuje parę godzin i jest rozładowany.Kupiłem nową baterię i odpowiednio ją sformowałem i dalej jest to samo.Może ktoś miał podobną sprawę proszę o poradę.
Witam.Musisz posiadać kabel do telefonu. Wgrać soft możesz np. programem SGHFD 0.66(nie gwarantuję, że zadziała). Możesz pobrać do stąd:http://col.net.fm.interia.pl/sghfd.zipNiestety z tego co wiem, to nie ma na razie softu z polskimi literami. Pozdrawiam.
Wygrzebalem, ze SGH-M110 jest pod kontrola systemu operacyjnego -Samsung Proprietary, nie wiem w jakiej wersji, czy to nowy, czy stary....napewno telefonik jest nowiutkilink do stronyhttp://www.samsung.com/ph/products/gsm/gsm...=Specifications.
Pasuje tylko od D900i, od D900 nie pasuje, więc trzeba uważać przy zakupie i dokładnie sprawdzić gdyż niektórzy sprzedawcy nie mają pojęcia co sprzedają i mają opisane LCD Samsung D900/D900i tak jak by był to ten sam LCD niestety nie pasują one zamiennie.
K800i najlepszy wybór.Co do Samsunga to fakt na podstawie mojego D900i powiem Ci że na chromowanych miejsach...nie ja już prawie nie mam chromowanych miejsc. Slider rysuje klawiature i otwiera się cholernie ciężko. Dlategóż nie polecam Samsungów. A co do aparatu w d900i jest 3,0 i robi takie zdjęcia jak Nokia...
o lol... 150zł? właśnie miałam podobne pytanie zadać... moj D900i juz do mnie jedzie a ja tymczasem szukam rozwiązania jak tu simlocka zdjąć. Nie ma innej opcji? Tylko kabel? Gdzies jakiś czas temu czytałam że da się tymczasowo zdjąć simlocka (nie tracąc gwarancji) jednorazowo i na jedną karte sim. Wiecie coś o tym? Ponoć jest jakiś kod:Model: Samsung...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Nie pasuje bo jest inny scalak (kontroler) w wyświetlaczu. Tak samo jak taśmy d900 i d900i nie są zamienne, tak samo i lcd. Mimo że taśmy i wyświetlacze wyglądają tak samo nie są zamienne.