Witam.Musisz posiadać kabel do telefonu. Wgrać soft możesz np. programem SGHFD 0.66(nie gwarantuję, że zadziała). Możesz pobrać do stąd:http://col.net.fm.interia.pl/sghfd.zipNiestety z tego co wiem, to nie ma na razie softu z polskimi literami. Pozdrawiam.
Wygrzebalem, ze SGH-M110 jest pod kontrola systemu operacyjnego -Samsung Proprietary, nie wiem w jakiej wersji, czy to nowy, czy stary....napewno telefonik jest nowiutkilink do stronyhttp://www.samsung.com/ph/products/gsm/gsm...=Specifications.
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
To fakt Pavulony padają dość często. Jeśli ma być naprawdę stabilnie to wydaje mi się że brałbym coś z Della lub Lenovo. Może ten: http://allegro.pl/czerwony-lenovo-thinkpad-e330-i5-4gb-500gb-win7pro-i3069118697.html
Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel...
Witam chciałem kupić dobrą kartę graficzna do 200zł (tylko więcej nie mam) do gier typu bf3 bf4 (tak wiem procesor mam słaby ale też będę zmieniał) i oto moje pytanie jakie karty graficzne polecacie do gier prosił bym o linki Parametry mojego komputera.Intel Celeron e3300 2.50ghzRam 3gb DDR2NVIDIA GeForce210 ram 1gb DDR3Win7...
Sprzet:Procesor: AMD Phenom™ 9550 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.2GHzGPU: GeForce GTX 650 (MSI, OC)Pamiec: 3072MB RAMDysk: 160GB WDC WD16 00AAJS-00V4A SCSIZasilacz: XILENCE 420WPlyta glowna: MSI K9A2 NEOSystem: Windows 7 Ultimate 64-bit z Service Pack 1Problem jest taki, ze w grach nie ma duzej roznicy miedzy Max detalami, a najmniejszymi. Na przyklad Devil May Cry (2013r) (wszystko full na...
Obecnie posiadałem tacens 460W valeo ale spalił sie i pytanie brzmi czy Enermax NAXN ENP450AGT 450W jest dobrym modelem czy ktoś może taki posiada i może cos o nim powiedzieć.zasilacz powinien obsłużyć:proc: intel celeron dual core e3300 2.5GHz OC 3.8GHz + asus silent knightmobo: asus p5kpl/epugpu: gainward 8800gts 512 blissram: patriot 2x 1GB 6400 hdd:...
witan wczoraj wymienilem karte graficzna z radeon hd4550 na 8800gts i mam drobny problem bo obraz w niektorych filmikach tak jakby plywal nie wiem jak to dokladnie opisac sterowniki czyscilem driver sweeper na trybie awaryjnym potem wgralem stery do 8800gts a nawet sciaglem najnowsze co tez nie pomoglo. w grze nfsu2 zauwazylem dziwna przypadlosc a mianowice jak robie ze auto podskakuje...
Składałem kiedyś do pewnej firmy komputery z następującą konfiguracją:GIGABYTE GA-G31M-ES2LOCZ 500W StealthXStream (aż 500W bo mocy nigdy za mało, a takie 350W były tylko 20zł tańsze)SAMSUNG F3 HD502HJ 500GB 7200NAGRYWARKA DVD-RW SAMSUNG SH-S223CPamięć DDR2 GOODRAM 2GB 2048MB 800MHz (oczywiście można dorzucić jeszcze z 2GB)ZOTAC GEFORCE 9500GT SYNERGY 1GB DDR2 (grafiki nie potrzeba bo jest...