elo. mam samsunga sgh-l760 i jak ziomale wyżej chce zdjac simlocka z play SAMEMU W DOMU bo mi kasy szkoda ;p moj e-mail pawlakjunior@wp.pl jezeli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczny pozdro
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...
Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
Proszę o sprawdzenie logow z OTL mam problem bo w koszu powstały mi dziwne pliki tzn : de40 i de42 i nie idzie ich w żaden sposób usunąć. Podaje logi z OTL -> Gmer ->AdwCleaner podejrzewam również że w systemie jest jakiś rookit. Właściciel komputera prosił o pomoc z tej sprawie # AdwCleaner v1.801 - Logfile created 08/16/2012 at 21:56:46# Updated 14/08/2012 by Xplode# Operating system :...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Przedstawiam listę dosyć znanych programów pomagających zabezpieczyć nasz komputer:Ad-Aware Free Antivirus+ - to darmowa odmiana programu zabezpieczającego przeznaczonego do ochrony komputera w czasie rzeczywistym przed róznego rodzaju wirusami, koniami trojańskimi, komponentami spyware, rootkit czy keylogger.ArcaVir 2013 Antivirus Protection ( x86 32 –...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Baza danych firm 1.420.000 rekordów, XLSCałość bazy zawiera ponad 1.2 miliona! rekordów (wpisów) wraz ze wszystkimi danymi firmy, jak telefon, emaile, adresy, kontakty.Dodatkowe obrazki bazy na życzenie drogą email.Dane do przelewu:Numer banku Alior Bank 57 2490 0005 0000 4000 8316 7688Cena: 30 zł (tylko od 15.11-30.11.2011)Grupa RPBP - Krzysztof...
Mam kod zdejmujacy simlocka ale cos mi nie idzie :/ Podobno w innych L760 poszlo... Nie wiecie co to znaczy "Phone freeze"? Po włozeniu innej karty niz Play i po wpisaniu pinu takie cos mi wyskakuje i nie moge nic wiecej robic :/ [no... poza zadzwonieniem na 112]Dosłownie: telefon zamarznięty Oznacza to...