Siemka. Może i na kompach się znam, ale na telefonach trochę mniej I teraz ja proszę o pomoc Mianowicie: moja siostra kupuje telefon. I za 1zł może kupić następujące telefony. SE W380i, LG Shine KE970, Samsung SGH-U700. Czytałz opinie o...
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce...
Procedury jakie są konieczne do instalowania developerskiego oprogramowania prowadzą do utraty gwarancji producenta. Istnieje również ryzyko uwalenia drogiego sprzętu. Jeśli czujesz się na siłach przeczytaj poradnik i zabierz się do pracy. Pamiętaj Wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność i ja za to nie odpowiadam. Instalacja ROMu i radia w HTC HD2Przed zabraniem się do pracy przeczytaj...
RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat...
1. Wprowadzenie:Witam, postaram się opisać dla was smartfon HTC Magic, który wszedł na rynek w maju 2009 roku. Telefon jest następcą HTC Dream znanego również jako era g1, jednak został pozbawiony klawiatury sprzętowej. Długo zastanawiałem się jaki telefon...
Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie później.- bateria BP - 6MT- zestaw...
Witam , za pewne każdy z was ma problemy z blokadą sim w telefonie np k700i.Dziś zaprezentuje jak pozbyć sie blokady sim z SE.ZaczynamyPotrzebne rzeczy to Telefon , Kabel serwisowy dla modeli k700 itp , kabel terminator...
Dobrze kombinujesz "wydziub"Poniżej przedstawiam Państwu dokładną instrukcję zdjęcia Sim Locka z telefonu LG KE970( wypróbowaną na blokadzie PLUSA/ORANGE/ERY ) @ Zakładamy że mamy blokadę w sieci PLUS'a , a chcemy by działał w orange. 1. Włączyłem
Witam , za pewne każdy z was ma problemy z blokadą sim w telefonie np k700i.Dziś zaprezentuje jak pozbyć sie blokady sim z SE.ZaczynamyPotrzebne rzeczy to Telefon , Kabel serwisowy dla modeli k700 itp , kabel terminator...
motyx>> bo te cale szajsungi i lg to masówka robiona dla nastolatków, by sie mieli czym lansowac przed innymi, niestety, ale nie zmienisz tego. Pewnie masz tego cookie raptem pare tygodni i sądzisz, że to dobry telefon. Może i tak, ale taką opinie wygłoś prosze za rok. jestem ciekaw, jak sie wtedy bedzie trzymal ten ...
Zdejmujemy sami Sim-Locka w PlusfonieDzisiaj przedstawię jak w prosty sposób można zdjąć samemu blokadę Sim-Lock z telefonu Huawei U120 czyli popularnego na polskim rynku Plusfona.Co będzie potrzebne:Kabel mini USB do telefonuSterowniki do...
Rzuć okiem na Nokie 3610 Fold. Wygląda całkiem sympatycznie, bez zbędnej ekstrawagancji, i jest z klapką. Wydaje mi sie, że to ważny punkt. natomast bedziesz sie musiał napocić by znaleć za 400 zł ten model. Z batoników proponuje oklepaną już 6300, ale nie będzie problemu by znaleźć nówke za ok 350 zł. poza tym telefon ma dużo plusów. Alternatywą dla...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady...