Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
SimlockSamsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your...
Na sprzedaż kolejna partyjka telefonow - SamsungSGH D500 - sam telefon z ładowarką, angeilskie Menu, bez simlocka, 100% sprawny.- SamsungSGH D500 - sam telefon, posiada wadę głośniczka, ktory trzeba...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...
Wpisz w googla samsungsimlock i zobacz trzecia pozycje od gory. Sprawdzalem dziala, podobno robia wszystkie samsungi. Ja tak zdjalem z SGH-i780Mam problem.. przeszukałam i forum i nigdzie nie znalazłam sposobu na usunięcie
A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sgh e250v jest już bez simlocka. jeszcze link do strony...
WitamMam problem ze zdjęciem simlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu drugiego punktu, gdy już telefon...
Witam, Wiem że jest milion takich tematów odnośnie tego Samsunga , lecz z wyczytanych wszystkich tematów nie mogłam się połapać.Więc , Czy da się ściągnąć simlocka z SamsungaSgh E250 , gdy nie posiadam kabla a kod sieciowy nie jest...
Mam kabelek com ale nie wykrywa mi telefonu.Nie mogę ściągnąć simlocka.Telefon SGH E250 i kabelek COM(nie usb).Czy do tego kabla trzeba jakieś sterowniki instalować?Używałem ResManPL3_1, Samsung4.0.4, lucifer samsung v 1.00 BETA by...
Witam .Mam SamsungSGH-C260, nie ma w nim żadnego gniazda do którego można podłączyć jakikolwiek kabel. Czy jak można zdjąć simlocka z tego telefonu ? Czy można go zdjąć tym programem ? Telefon jest z w sieci T-Mobile .Czy ktoś miał doświadczenia, wie jak zdjąć
Witam! Ma ktoś sposób na ściągnięcie simlocka z samsungasgh-z400?? Z góry dzięki. termitekNa Tweaksie jest program, który generuje kody za pomocą których usuniesz simlocka z telefonu.