Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043.htmlhttp://allegro.pl/
TO nie do konca tak to co masz wpiete w USB to karta sieciowa WLAN ona nie zadziała po wpieciu jej do routera w port USBTobie potrzeba dwoch urządzen np routera i AP badz jednego ustrojstwa w postaci Ovis Link G.DuoW pierwszej wersji do...
Witam. Piszę ten post, ponieważ jakiś tydzień temu pojawił się w moim połączeniu internetowym pewien problem. Sytuacja wygląda następująco: Pewnego dnia, gdy nie było mnie w domu, był mały problem z dostawami internetu. Siostra, która pilnie potrzebowała połączenia z internetem Pozamieniała kabelki między routerem...
SprzedamRouter Pentagram Cerberus P6343. Router praktycznie nieużywany. W 100% sprawny. Opis:Pentagram Cerberus P6343 umożliwia wykorzystanie usług dostępu do Internetu zarówno opartych o linie telefoniczne ADSL+ (Neostrada, Net24, Dialog, Multimo i inne), jak i zapewnia rozdzielenie Internetu udostępnianego...
Witam serdecznie.Mieszkam w domku, a w domku obok mieszka moja rodzina.Chcielibyśmy mieć możliwość łatwego, stałego i darmowego kontaktu telefonicznego między naszymi domami bez użycia komputerów (aparaty telefoniczne, słuchawki, itp.)..W domu nr 1 jest telefon stacjonarny oraz neostrada. Z
Witam, Mam problem który chciałbym rozwiązać. Walczę z tematem już 2 dzień. Mam w domu internet po linii TP kablowej. Do tej linii podpięty mam na piętrze router Pentagram Cerberus P6331-4A. Wczorajkupiłem drugi router TP0Link TL-
Witam,Od 6 lat posiadałem internet kablowy w UPC o łączu 12Mb/s. Niedawno, zapewne z nudów i braku innego zajęcia postanowiłem zmienić go na Fiber Power 30Mb. Przedtem posiadałem modem Motorola Surfboard SB5100E, podłączony do routera TP-Link WR941ND. Wszystko śmigało ładnie,...
Dzień dobry,Od kilku dni staram się podłączyć drukarkę z tematu do sieci wifi w domu, stosuję wszystkie metody od instrukcji pudełkowej do porad z for wszelakich (po USB działa). Instalator z płyty widzi moją sieć, pięć minut próbuje potwierdzać połączenie żeby na końcu dać komunikat że nie wykrył żadnych
Witam,mam problem z siecią w domu. Wygląda ona jak na załączonym obrazku. Na wszelki wypadek daję dodatkowego linka:FotoWrzut.pl - Darmowy hosting zdjęćRouter(1) - ten router podłączony jest do...
Cześć,Na wstępie zaznaczę, że zupełnie nie ogarniam zaawansowanych tematów ustawienia sieci i routerów, więc z góry proszę o cierpliwość .Mieszkam w domu piętrowym - na parterze mam modem ADSL/Router, Linksys...
Witam!Posiada w domu 2 routery TP-LINK: TL-WR340GD i TL-WR543G.Obecnie używam tego pierwszego, lecz chcę jeden sprzedać, dlatego mam kilka pytań. Prosze wybaczyć , jeżeli moje podejście do tematu będzie laiczne, lecz nie znam sie zbytnio na ...
Witam serdecznie,Potrzebuje router do domu.Dotychczas mieliśmy internet 20MB i routerlinksys wrt54gl. Nie było z nim praktycznie żadnych problemów ani w domu - ani na działce (miałem na nim wgrane...
Witam kolegów, sprawa jest dziwna i to bardzo walczę z tematem od 12 godzin bez rezultatu.W domu mam zainstalowany router TPLINK WR340G v3 0815311C do niego podłączone przez WiFi 3 urządzenia 2xPC z win XP, Laptop z Ubuntu i telefon na Androidzie. Komputer PC z Win XP SP3...
Witam!Mam dziwny problem z internetem na moim kompie.Sytuacja: w domu jest router na 4 komputery, 3 z XP i 1 z win7. Na 3 z XP wszystko działa bez zarzutu więc skupię się na tym ostatnim.Problem wygląda następująco:Gdy włączam komputer, wszystko śmiga elegancko (ping 20ms, download 2 MB/s, upload 0,20MB/s) -...