Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa FujitsuSiemensAmilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na...
Witajcie.Jakis czas temu kupilem uzywany komputer: Plyta glowna:FujitsuSiemens - MS-7504VP-PV - Chipset: GeForce 7100Procesor:Intel Core 2 Quad Q8200Ramy:4GB DDR2Karta graficzna:AMD Radeon HD 7700System:Windows 8.1 Jak na moje wymagania sprzet nie jest zly jednak porownujac z moim poprzednim...
Witam serdecznie.Posiadam na sprzedaż niespotykany komputer PC FujitsuSiemens, którego wygląd i funkcje przypominają wieżę stereo.Po podłączeniu monitora, myszki i klawiatury uzyskujemy najnormalniejszy w świece komputer stacjonarny.Podpinając tylko głośniki, możemy korzystać z tego urządzenia jak z wierzy...
Cześć, W dziale Windowsa opisywałem mój problem związany z zamulonym lapkiem, ale nie ma w 100% pewnego rozwiązania, więc postanowiłem z pewnych względów (o czym zaraz) przenieść go tutaj. Otóż mam 5-letniego lapka, który straaasznie mi zamula. Nie mam tam żadnych gier, korzystam z niego tylko do surfowania po necie (Facebook, Youtube i inne bajery) oraz do prac biurowych (90% pisanie...
Otrzymałem odpowiedź i sprawy mają się następująco (modyfikacje pierwszej oferty): Podstawowa jednostka:1) FujitsuSiemens Celsius i7-2,9Ghz, 8gb ddr3, 500gb sata, karta graficzna ati fire pro v3800 1gb, dvd-rw, czytnik kart, windows 7 proffesional - 1600złzamiana 500gb sata na SSD 120gb (nowy)...
Cześć.Dwa tygodnie temu zalałem sobie przypadkowo laptopa Fujitsu-Siemens EsprimoV6515 sokiem marchwiowym. Informatyk po rozkręceniu stwierdził, że uszkodzona jest płyta główna(przepalone elektrody i jakieś przewody) i raczej tylko ona. No i jestem bez...
WitamPlanuję kupno komputera (sama stacja) głównie do obsługi programu typu SketchUp 2015, AutoCAD. Zainteresowałem się komputerami poleasingowymi co by to mieć w miarę dobre parametry a nie wydać więcej niż 1500-1800zł - takie ograniczenie finansowe. Wymagania SketchUp 2015 to: Wymagania sprzętowe (rekomendowane):procesor 2+ GHz8+ GB RAM500 MB wolnej przestrzeni dyskowejKarta graficzna...
Witam was serdecznie. Chciałbym sie dowiedzieć jaka musze kupic karte graficzna do mojego komputera aby wszystko działało sprawnie i bez zarzutów .Właściwości płyty głównej :ID płyty głównej <DMI>Nazwa płyty głównej FUJITSUSIEMENS D2030-A1Model systemu: ESPRIMO P Właściwości magistrali FSB :Typ magistrali AMD...
witam mam Fujitsu-SiemensAMILO Pro V2055 no i zaczynał mi sie zawieszac przestał czydac DVD i po kopi plików zawiesza sie tez dowiedziałem sie ze to ramy wiec pytanie jakie ramy mozna tam włożyć Dane techniczne:Procesor :Celeron M 420 (1.6 GHz)Pamięć: 2x 1GB = (2GB),Dysk twardy: 20GB S-ATA,Napęd...
SORY NIR KARTA GRAFICZNA TYLKO Pamiec RAM do Fujitsu-SiemensAMILO Pro V2055 Dane techniczne:Procesor :Celeron M 420 (1.6 GHz)Pamięć: 2x 1GB = (2GB),Dysk twardy: 20GB S-ATA,Napęd optyczny: DVD+/-RW DL,Grafika: VIA UniChrome Pro-64MB -(współdzielona)
Cześć Mój problem ciągnie się już od kilkunastu miesięcy i już nie daję sobie z tym rady :/ Mój 5-letni laptop - mówiąc kolokwialnie - zamula i to w każdym obszarze jego pracy: uruchamianie, włączanie plików, "zapłon" przy wpisywaniu tekstu (czasami jak laptop jest w stanie zamulenia, to wpisując tekst, literki zaczynają wyskakiwać dopiero po kilkunastu sekundach). Jak włączę kilka kart...
Witam Nie wiem czy piszę w dobrym dziale bo jestem nowym użytkownikiem forum. A mianowicie mam problem z włączeniem trybu AHCI w biosie moja płyta i bios to: bios to phoenix version 5,00 R1,10,2151,A1 płyta główna: FujitsuSiemens D2151-A1 - Nigdzie nie widzę tej opcji AHCI mam dysk 1T(system win 7)...
WitamJaka kupić kartę graficzną do tego sprzętu :Komputer : Fujitsu-Siemens Esprimo ESPRIMO P5720 Procesor: Intel Core 2 Duo E7200 2.53 x 2Ram:4 GbZasilacz: IBM Lenovo ThinkCentre 310W POWER SUPPLY LITEON PS-5311-7M-ROHS 24R2599Obecna karta graficzna : NVIDIA Quadro NVS 290Dodam tylko że kupiłem karte graficzna...