Ściąganie simlocka z tego modelu kosztuje około 30zł. Co ciekawe w nowym sofcie (przynajmniej w salonach Ery) nie ma już simlocka, więc można się przejść do salonu i poprosić o aktualizację oprogramowania.Możesz też spróbować coś...
100% prawdy. C902 to platforma A2 simlock boxem SE Tool 3. W każdym lepszym serwisie ci to zrobią za 40 - 50 zł, w 15 minut. Sam w domu nie zrobisz chyba że kupisz Se Toll box 3.
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
prosze o pomoc sciagniecia simlocka nokia 6020siec eraimail 3576130074172550523276#pw+407 667 126 653 305+1#wpisuje obydwa kody i odpowiedz mam "odpowiedz sieci nierozpoznana" ???jak co to nokia 6020imei 353275015088009plus#pw+898 301 511 720 345+1#WitajcieBardzo Was proszę o pomoc w zdjęciu
Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na...
Kod można kupić, ale ceny są wysokie - od 150 zł. Za free nie ma opcji. Z nowymi SE polecam iść do jakiegoś komisu, bo przy niby "działających" programach łatwo uszkodzić certyfikaty i wtedy telefon idzie do śmieci.Certyfikat do Se można wgrać.Panowie! mam problem typu iż sciągnołem oprogramowanie z www.se.pl zainstalowalem na komputerze potem postepowalem zgodnie z procedura...
Dla innych użytkowników zostawiam pomocne info zapożyczone z sieci:*****************************************************************1 )......................................................Wpisać kod z kartą czy bez ???.......................................................Zasada jest bardzo prosta, i odnosi się do sytuacji gdynie jesteśmy pewni czy wpisać kod z kartą ...
wydaje mi sie ze w komisie mozna spowrotem zalozyc simlocka... przynajmniej do nokii... wiec moze jakby cos bylo nie tak z telefonem, mozna byloby zalozyc spowrotem, myle sie?no a wyobraź sobie sytuacje, że telefon szlag trafia calkiem... Albo pada coś co uniemożliwia włączenie telefonu.Jak wtedy gość w "serwisie" ma założyć