Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni...
Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie...
Samemu to nie wiem ale zobacz np www.samsungsimlock.com Witam,z przeraźliwie wielkiego ogromu spamu w tym pi.... internecie nie da sie doczytać nic wartościowego.Moje pytania jest następujące:Czy w ogóle da się w domu samemu ściągnąć simlocka z
witam, mam samsungaJ700 z blokadą na orange, no wlasnie tu problem. robilem wg instrujkcji kolegów z innego tematu co do zdejmowania locka kodem. chcąc nie chcąc teraz mam simlocka nawet na macierzystą siec telefonu, na orange w którym był...
Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt , wykrywa po formatowaniu 4,7gb wiec nieźle...
mam takie pytanie dlaczego w niektorych samsungachj700 bez problemu idzie zdjac simlocka a w niektorych jets problem zepotem maja brak sieci o co wtym chodzi?? Bo posiadam taki model i chcialbym zdjac tego simlocka ale sie troche boje ze...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2...
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...