A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sghe250v jest już bez simlocka. ...
Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją...
WitamMam problem ze zdjęciem simlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu drugiego punktu, gdy już telefon...
Witam, Wiem że jest milion takich tematów odnośnie tego Samsunga , lecz z wyczytanych wszystkich tematów nie mogłam się połapać.Więc , Czy da się ściągnąć simlocka z Samsunga SghE250 , gdy nie posiadam kabla a kod sieciowy nie jest przypisany 00000000 tym liczbom. Zależy mi na...
Mam kabelek com ale nie wykrywa mi telefonu.Nie mogę ściągnąć simlocka.Telefon SGHE250 i kabelek COM(nie usb).Czy do tego kabla trzeba jakieś sterowniki instalować?Używałem ResManPL3_1, Samsung4.0.4, lucifer samsung v 1.00 BETA by otman-gsm i na zadnym mi telefonu nie...
Hej wszystkim, ja mam troszkę nietypowy problem. Mam samsunga sghe250 przywiezionego z Irlandii i chciała bym ściągnąć z niego simlocka. Czy da się w sposób bezpłatny to zrobić?? Pozdrawiam
kurcze, nie wiem jak ściągnąc simlocka z samsunga e250. czy mozna go sciagnac za pomoca jakiegos programu?? prosze o rady...Czesc, tak mozna z niego sciagnac simlocka za pomaca programu mianowicie Samsung Tool v4.0.4 ale musisz miec do tego cabel usb com jakos tak po...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
A jaki program do ściągnięcia simlocka z samsunga E250 bo mam już kabel i nie mam pojęcia jak ściągnąć jaki program// ??? A jaki program do ściągnięcia simlocka z samsunga ...
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2...