WITAM! MAM TROCH? ODMIENNE ZDANIE JE?LI CHODZI O TELEFONY GDY? MOIMI PIERWSZYMI TELEFONAMI BY?Y W?A?NIE SIMENSY I JUZ NIGDY WI?CEJ NIECHC? MIE? Z T? MARKA DO CZYNIENIA!! MO?E MIA?AM JAKIE? PECHOWE TE TELEFONY ALE PIERWSZY MÓJ TELEFON TO SIMENS, W KTÓRYM PADA? WY?WIETLACZ, TELEFON NAWET JAK BY? ZABLOKOWANY...
Żaden! Nie kupuj tego badziewia - kup podobny model SE. Np. K550i.Jak masz pisać coś takiego to lepiej nic nie pisz. Nokia i Sony Ericsson to najlepsze marki telefonów. Badziewiem "możesz" nazwać np simens co chwile się psuje ... prosty przykład moi koledzy wydali 2 razy tyle co za niego dali na naprawy....A co do telefonu to bierz nokię...
Witam, mam pewien problem. Posiadam laptopa Fujitsu simens li 1705 jest w nim wyjście jak w karcie graficznej chciałem podpiąć go pod telewizor LCD który również ma takie wejście. Problem polega na tym że na drugim monitorze(telewizorze LCD) wyskakuje mi sama tapeta bez ikon. Pobrałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i też to nic nie dało. Proszę...
Laptop Fujitsu simens parametry:Procesor Intel Core 2 Duo 1.46 Ram:2x1GBGrafika:Intel Graphic Media 200M 230mBit chciałbym wiedzieć czy pójdą mi gry takie jak:Wiedźmin,gta sa,Ojciec chrzestny
witam mam laptopa fujitsu simens i gdy wkladam plyte z gra lub np. pcformat czy nawet obojetnie jaka dysk mi ja czyta ale gry sie nie instaluja a zeby wejsc na plyte musze przez{moj komputer} co to moze byc?? system to vista z gory dzieki
EloJa mialem Troche Felefonikow:PP 1.Simens A502.Nokia 33103.Nokia 35104.Nokia 3510i5.Jakas tam Motorola6.Sagem 411X7.SE K310i (mam teraz)8.Motorola V3 (mam tertaz) I zaden z nich mi sie nie podoba:PP
Zbierałem cały czas kasę, plus jeszcze czekam na pensje i tak w marcu (Czekam, ponieważ rynek komputerowy bardzo dobrze reaguję na siłę złotówki, która cięgle rośnie i ma rosnąć, z pewnego źródła wiem, że koło końca marca częśći komputerowe mają kosztować nawet o 30% mniej) planuje kupić nowego kompa. Zmontowałem takie coś:1xEVGA nForce 680i SLI Mainboard Basic [122-CK-NF68-T1] 655,00zł1xIntel...
A ja zaczyna?am od Siemensa i bylam z niego strasznie zadowolona, do teraz zaluje ze chcialam miec telefon z bajerami i sie tamtego pozbylam, potem mialam Sony Ericssona T230 (chyba), ale bylam z niego strasznie niezadowolona, nie podobal mi sie wogole, poza tym byl za duzy. Zamienialam go na uroczy Samsung A400, byl fajny, maly, mial klapke wiec sam nigdzie nie dzwonil, ale byl dosyc stary,...
Ja mam wys?u?on? Motorol? C 350. Wczesniej przez 6 lat mia?am simensa i dobrze mi sie z niego korzysta?o. Nie zmieni?abym go gdyby nie to, ?e musia??m cz?sto zmienia? baterie.
Witam, chcialbym się dowiedziec ile dostałbym za zestaw komputerowy o takich parametrach:Procesor: Pentium IV 3.0Karta Graficzna: Sapphire Radeon 9600 Pro 128/128Pamięc RAM: 512 DDR KingstonePłyta główna: Asus P4P... SE (nie wiem dokaldnie jaka to jest)Karta muzyczna: Sound Blaster Audigy SEDysk: Seagate SATA 120 GB Nagrywarka: LG DVD RW Monitor: LCD Fujitsu ...