AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia E72.Nokia E72 - Aukcja na AllegroStan telefonu oceniam na bardzo dobry / idealny. Na ekranie założona jest folia zabezpieczająca, drugą, zapasową, dodaję do zestawu.Telefon nie posiada blokady simlock.Działa w pełni bezproblemowo i...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia Lumia 710.http://allegro.pl/nokia-lumia-710-ideal-zestaw-gwarancja-i2676142444.htmlTelefon nie posiada blokady simlock, jest w stanie idealnym.Zero rys na wyświetlaczu (jest za to folia ochronna), brak rys również na tylnej klapce. Bardzo...
WitamOd tego zaczne, że kumpel oferuje mi za 300 zł ja mu dozucam Nokie 5200,Nokię N73 ma miesiąc bez simlocka wszystko sprawne,gwarancja,słuchawki,ładowarka,pudło i głośniczki Nokia coś takiego...
Witam,mam do sprzedania Nokię N9.Wersja Black, z 16 GB pamięci.Jest nowy - został tylko raz wyciągnięty z pudełka.Niestety nie spodobał się nowej właścicielce.Stan oceniam na idealny.Telefon nie posiada blokady sim-lock.Gwarancja jest ważna 24 miesiące, dokładnie do 14.03.2014.Zestaw zawiera wszystko to co oryginalnie: telefon ...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjąc simlocka z nokii 3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze...
Witam,mam do sprzedania telefon Nokia 6303 Classic.Stan telefonu oceniam na bardzo dobry, jest w 100% sprawny, jedynie na tylnej pokrywie istnieją lekkie przetarcia.Telefon posiada simlock sieci Plus, jest na gwarancji do 2011-10-09. Był on używany tylko do rozmów i wiadomości sms, bateria trzyma około 6-7 dni.W...
Witam nie moge zlamac simlocka przy nokii 1600 próbowałem programem ultimate calculator ale nic z tego. Proszę o pomoc z gory dziekuje.model tel. nokia 1600type RH-64imei:358635017709420Witam nie moge zlamac simlocka przy
hejka mam pytanko-widze ze masz pojecia o ściaganiu simlockow a ja jestem zielona-mam do sciagniecie simlocki z motorolii u9 i z nokii 2630 jak to sie robi? bardzo prosze o odpowiedz.kiedys sama sciagnelam sobie simlocka z sonyEricssona...