Na sprzedaż kolejna partyjka telefonow - Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, angeilskie Menu, bez simlocka, 100% sprawny.- Samsung SGH D500 - sam telefon, posiada wadę głośniczka, ktory trzeba wymienic, polskie menu, bez simlocka.- Samsung SGH D500 - sam telefon z ładowarką, posiada jakies dziwne kropki pod...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Ericsson i Sonyericsson, zmianę...
Poszukałem trochę na forum i znalazłem program do ściągania blokad z sagemów ALL SAGEM UNLOCKER v1.0.6bnowszą wersje niestety trydno znaleźćSimlock Temporayinny program do ściagania simlocka.KODnumer IMEI: * # 0 6 #dostęp do menu...
Czy ktoś może wie jak ściągnąć simlocka z Sagema myx 6-2?Czy jest to w ogóle możlowe?Postanowiłam tak jak i ty (jakiś czas temu) ściągnąć simlocka z sagema myx 6-2. ...jestem ciekawa czy udało ci się tego dokonać (OCZYWIŚCIE ZA DARMO)....
Vojt007 nie da się ściągnąć simlocka z tych modeli zwykłym kabelkiem. Trzeba mieć odpowiedni sprzęt do sagemów. Jeszcze niecały rok temu procedura wyglądała tak że całą kość flasha trzeba było wylutowywać i wkładać w programator. Kość flasha w tym modelu to układ BGA na kulkach dodatkowo zalany żywicą epoksydową,...
Panowie z tymi Sagemami to niewiele wykombinujecie w domach bo wątpie aby ktoś z was kupił za 1000 PLN SMTi + logi aby robić jednego simlocka. Kodem można lecz się nie opłaca bo kod kosztuje od 100 do 200 zł w zależności od sieci. Lepiej iść do serwisu GSM aby tam zrobili to za max 60 zł boxem i po problemie.
witam wiem ze to moj pierwszy post ale po to sie tu zarejestrowałem bo potrzebuje pomocy i przypadkiem wpadlem na to forum, teraz napewno tu juz zostane i bede pomagal w razie potrzeby. do rzeczy mam sagemaSagem MYX6-2 i chciałbym sie dowiedziec jak simlocka ściągnąć nie mam...
Potrzeba jest zdjąć simlocka z Sagema myx6-2. Simlock jest na orange. Na żądanie mogę podać IMEI.Pozdrawiamnie jestem pewien ale z innych telefonow oprucz nokii starych i tych troche nowszych simlocka latow sciagnac przez imei a z innych...
Witam, posiadam Sagema My-411x. Niestety jest zablokowany simlockiem. Normalnie zdjęcie w serwisie kosztuje od 60 zł. Nie posiadam również kabla usb do niego. Ostatnio szukając własnie tego kabelka natrafiłem na ciekawą ofertą z dodatkowym kabelkiem, dzięki któremu podobno można zdjąć ...