Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Do wszystkich ludzi: da się ustawić port COM dla nokii5200, ponieważ ta opcja jest w Panelu sterowania systemu Windows. Ustawiłem sobie port COM 2 i tak gdzie pisze w pliku cfg COM 2 pisze takie coś "COM 2:(ja napisałem bo tam mi wyskakuje nokia) Mój Komputer\
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
WitamOd tego zaczne, że kumpel oferuje mi za 300 zł ja mu dozucam Nokie5200,Nokię N73 ma miesiąc bez simlocka wszystko sprawne,gwarancja,słuchawki,ładowarka,pudło i głośniczki Nokia coś takiego...
Witam.Piszę z prośbą o pomoc w zdjęciu simlocka z nokii5200. Wszedłem właśnie na ten kalkulator online ale pod DCT4 jest opcja "Box" i nie wiem jak ją ustawić a że w sprawach komórek jestem totalnym noobkiem więc potrzebuje żeby pomógł mi ktoś bardziej doświadczony...
sprzedam sprzedam uzysanego w300i a w nim zepsuta tasiemka LCD i obudwoa w zlym stanie. reszta dziala bez problemu. tak dla podkreslenia sam wyswietlacz kosztuje 70 zl :]jak cos to gg: 5700784pozdrEWENTUALNIE CO DO CENY MOZNA SIE DOGADAC AHA i jeszcze W300i jest tuningowany.., gra sporo glosniej niz fabrycznied... mierzony byl z N70, Motka E398 (tam jest stereo) w610i, k750i po tuningu i z...