AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
witam;) potrzebuję simlocka do nokii xpressmusic5310. Telefon w sieci plus, a i czy jest możliwość ściągnięcie go za free? byłabym wdzięczna za pomoc;)
Ja kasuje tak:N95 w zależności jak nie trzeba rozbierać to 50 zł jak trzeba rozbierać to 80 zł5310 expressmusic - 150 złZwykłym programikiem to można było sobie 3310 zrobić, a teraz żeby zdjąć simlocka z nowych noki BB5 albo nowych SE to...
Ja kasuje tak:N95 w zależności jak nie trzeba rozbierać to 50 zł jak trzeba rozbierać to 80 zł5310 expressmusic - 150 złZwykłym programikiem to można było sobie 3310 zrobić, a teraz żeby zdjąć simlocka z nowych noki BB5 albo nowych SE to...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do noki cena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 expressmusic to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do noki cena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 expressmusic to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez...
Witam!Mam problem ze ściągnięciem simlocka z telefonu Nokia 5310 xperss. Czy jest w ogóle możliwość ściągnięcia z tego modelu simlocka za pomocą kodu??Jeśli może ktoś pomóc to będe bardzo wdzięczny.Nokia 5310...
Witam!Mam problem ze ściągnięciem simlocka z telefonu Nokia 5310 xperss. Czy jest w ogóle możliwość ściągnięcia z tego modelu simlocka za pomocą kodu??Jeśli może ktoś pomóc to będe bardzo wdzięczny.Nokia 5310...
Witam. Posiadam na sprzedaż Nokię 5610 XpressMusic w bdb stanie technicznym lecz w stanie wizualnym ciut mniejszym, nie przeszkadza to w użytkowaniu. Telefon nosi normalne ślady użytkowania. Głośnik i buzer działają bez zarzutu, telefon się nie zawiesza. Telefon w 100% sprawny bez simlocka z Polskim menu.Do telefonu...
Witam . Mam problem z nokią 5310XpressMiusic. koszt sciagnięcia simlocka pan zaśpiewał mi 250zł więc juz o polskie menu sie nie pytałam. Czy ktoś z was wie i może mi powiedzieć jak krok po kroku zdjąć sim locka i wgrac menu?? oczywiście jeżeli jest to możliwe. ja kompletnie sie...
Kończy mi się umowa i mam do wyboru takie telefony:Lista nr1Nokia 1209Nokia 2330 classicLG GB220 Sony Ericsson T303 Samsung C3050 Sony Ericsson T280iEmporia TALKpremium Nokia 2700 classic Samsung Solid B2100Nokia 5130 XpressMusicLG GD330Sony Ericsson NaiteNokia 6300LG KP500 CookieSamsung Avila S5230Samsung Corby S3650Nokia ...