Witam. posiadam eset smart security(codziennie aktualizowanego nawet pare razy)lecz cos mi znow system tnie prosze o sprawdzenie loga!Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 03:35:54, on 2008-06-20Platform: Windows XP Dodatek SP3 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)Boot mode: NormalRunning...
CODE-BOXComboFix 09-02-28.01 - admin 2009-03-01 14:44:05.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2047.1383 [GMT 1:00]Uruchomiony z: e:\documents and settings\admin\Pulpit\ComboFix.exeAV: Kaspersky Anti-Virus *On-access scanning disabled* (Updated) * Utworzono nowy punkt przywracania.((((((((((((((((((((((((( Pliki utworzone od 2009-02-01 do...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info "Błędny numer" ale mamy dodatkową...
Simlock Sony EricssonTym sposobem ściągniesz simlocka z modeli SE T68,T230,T300,T310,T610 i T630. Oczywiście sposób na simlocka jest w pełni zgodny ze starszymi telefonami w tej serii.Dla tych co myślą, że wystarczy magiczny program...
Simlock Siemens M55W niektórych wersja modelu Siemens M55 można spotkać nowszy soft v.11, który to jest przyczyną problemów ze ściąganiem simlocka w tradycyjny sposób.Z pomocą w ściągnięciu sim locka do M55 przyjdą nam dwa sprytne...
Poradnik jak pozbyć się komunikatów typu: ważność certyfikatu wygasła, Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji i certyfikat może być jeszcze nieważny, wygasły lub ust. danych telefonu są nieprawidłowe.Lista telefonów, których odblokujemy...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Mam telefon SE k700i, chciałbym zdjąc z niego Plusowego simlocka Istnieje taka możliwość za pomocą programu "NokiaFREE Unlock Codes Calculator"? Rozumiem że muszę uruchomić telefon za pomocą karty z plusa (może być tani starter?), i dopiero po wpisaniu tego kodu mogę włożyć kartę z Orange'a? Czy przypadkiem nie zablokuje mi karty plusowej...
U mnie metoda polecona przez Corbi za pomocą kabla nie pomogła, miałem za wysoki soft.Simlock poddał się w momencie zastosowania aplikacji "lucifer samsung v 1.03 " i opcji stack reset oraz kabla E700 : ( samoróbka wg. schematu ) schemat : Schemat interface RS232jedynie co zmieniłem w tym schemacie to :-...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych modelach przeważnie jest elektronika philipsa). W SE bez ingerencji przy pomocy kabla w oprogramowanie telefonu nie ma...
Witam, zrobiłem flashowanie pierwsza metoda BYPASS, wszystko przebiegło bez problemów włączam telefon i wszystko to co było jest nadal i sim lock jaki był nałożony na ERA nadal jest, wiec spróbowałem następnie druga metodą Quick Access tak samo soft zbrandowany przez ERA został wszystkie kontakty aplikacje i.t.p zostało ale ...
Witam jest opcja zdjęcia simlocka kablem serwisowym z Allegro, koszt takiego kabelka to około 9 złProcedura zdjęcia sim-locka:Ściagamy pliki: program PapuaUtils oraz aplikacje w javie px65v51. Wgrywamy aplikacje java do telefonu 2. Odpalamy ja normalnie jak gre i tym programem...
WitamPoniżej przedstawię opis ominięcia simlocka w iPhone 4 i 4S. Obsługiwane są wszystkie wersje na których da się zrobić jailbreak, i wszystkie wersje basebandu.Jeśli mamy zrobiony jailbreak możemy się zabrać do pracy wchodzimy w cydię i wybieramy "Manage"Następnie wybieramy "Sources"W prawym górnym rogu naciskamy "edit" a...