Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Pisałem już - ZA FREE MOŻNA (tym programem) ŚCIĄGNĄĆ SIMLOCKI Z TYCH MODELI: 6630,6680,6681,n70,n90!!Właśnie wróciłem z USA i mam nokię 6555 - nikt nie chce się podjąć zdjęcia simlocka... Czy to...
matek112 "Proszę czytać ze zrozumieniem temat od początku. Programem za free od dejana zrobimy modele 6630, 6680, 6681, n70, n90 i żadnego modelu więcej. Resztę telefonów trzeba robić specjalnym boxem serwisowym, podłączając test pointy (co niekiedy jest skomplikowane) proszę nie mówić że 100 zł to jest dużo bo...
Proszę czytać ze zrozumieniem temat od początku. Programem za free od dejana zrobimy modele 6630, 6680, 6681, n70, n90 i żadnego modelu więcej. Resztę telefonów trzeba robić specjalnym boxem serwisowym, podłączając test pointy (co niekiedy jest skomplikowane) proszę nie mówić że 100 zł to jest dużo bo gdybym dał wam...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie Network Control Key: to jest nasz kod.5....
Jak w tytule mam na sprzedanie dwie Nokie (N70 ME i 6630) oraz Sony Ericssona K800i.Wszystkie telefony są używane. Poniżej fotki telefonów przedstawiają dokładny wygląd. Opis funkcji każdy może spokojnie znaleźć w internecie.Do każdego telefonu jest ładowarka. Angielska + przejsciówka a do SE normalna z polskim wejściem. 1. Nokia N70 Music EditionJak...
Uniwersalne programy:Simlock za darmoNokia Free Unlock Calculator (największy kombajn)Crux Unlocker (kolejny zaawansowany program do ściągania simlocka z wielu modeli telefonów)Instrukcja obsługi programów do ściągania simlocka
mam nokie n70 która ma wgrany najnowszy polski soft jednak ma simlocka i jak wiadomo nie zdjeme z niej simlocka za free mam pytanie czy w jakis sposób moge wgrac do telefonu oprogramowanie rap3g takie abym mógł za pomoca dku-5 zdjac simlock??
Ania06 więc jako "niewykwalifikowany" człowiek (mam swój serwis gsm od 7 lat) powiem ci, że ja osobiście zdejmuję simlocki urządzenień, które zostały do tego celu stworzone. Twierdzisz, że twój znajomy zdjął ci simlocka za free - więc podaj nazwę programu, którego...