Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 *...
Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # ,...
Samemu to nie wiem ale zobacz np www.samsungsimlock.com Witam,z przeraźliwie wielkiego ogromu spamu w tym pi.... internecie nie da sie doczytać nic wartościowego.Moje pytania jest następujące:Czy w ogóle da się w domu samemu ściągnąć simlocka z
Sprawa następująca mam na zbycie :Karta cf 5gb microdrive seagate sg1 to się zwie jest to karta typu 2 czyli taka nieco wieksza jak standard, mam też przelote na ide do niej ale za cholere nie umiem zainstalowac na tym linux , jak podłączam na usb się instaluje ale przez tą przelotke nie , mimo że normalnie pod windowsem można wykonać zapis i odczyt , wykrywa po formatowaniu 4,7gb wiec nieźle...
A zamiast tych zer w punkcie 4 i 5 to coś wpisujemy czy nie?Nie wpisujemy.Punkt 4 to po prostu nowa blokada simlock na sieć,której kartę włożyłeś.Punkt 5 to dezaktywacja tej blokady.U mnie na j700 poszło super.polecam metodę.Proszę o info(gdzie szukać)o...
mam takie pytanie dlaczego w niektorych samsungach j700 bez problemu idzie zdjac simlocka a w niektorych jets problem zepotem maja brak sieci o co wtym chodzi?? Bo posiadam taki model i chcialbym zdjac tego simlocka ale sie troche boje ze potem bede mial problem z ta siecia..
Witam,z przeraźliwie wielkiego ogromu spamu w tym pi.... internecie nie da sie doczytać nic wartościowego.Moje pytania jest następujące:Czy w ogóle da się w domu samemu ściągnąć simlocka z J700?Jesli tak to czy da sie za pomocą kodu?Ja posiadam kabel więc ewentualnie jakiego programu użyć do zdjęcia tego
Po zdęjciu simlocka IMEI zmienił sie na ciąg zer i wyskoczyła niebieska ikonka [E] od Edge. Wie ktoś jak sie z tym rozprawić? Mówię o tel j700 a simlock byl zdejmowany kodem #*7337#
witam, mam samsunga J700 z blokadą na orange, no wlasnie tu problem. robilem wg instrujkcji kolegów z innego tematu co do zdejmowania locka kodem. chcąc nie chcąc teraz mam simlocka nawet na macierzystą siec telefonu, na orange w którym był on kupiony, koledzy co moge zrobic? da sie ominąć serwis?robilem wg tego: ...