Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
Jak w tytule mam na sprzedanie dwie Nokie (N70 ME i 6630) oraz Sony Ericssona K800i.Wszystkie telefony są używane. Poniżej fotki telefonów przedstawiają dokładny wygląd. Opis funkcji każdy może spokojnie znaleźć w internecie.Do każdego telefonu jest ładowarka. Angielska + przejsciówka a do SE normalna z polskim wejściem. 1. Nokia N70 Music EditionJak widać ma wytarte klawisze. Reszta obudowy...
Do telefonów z serii BB5 służą Unlockery BB5 - ściągają simlocka z telefonów: Nokia 3250; Nokia 5200; Nokia 5300; Nokia 5500 Sport; Nokia 6125; Nokia 6126; Nokia 6131; Nokia 6151; Nokia 6233; Nokia 6234; Nokia 6270; Nokia 6280; Nokia 6630; Nokia 6680; Nokia 6681; Nokia 6682; Nokia 7370; Nokia E50; Nokia E60; Nokia...
Opis: Witam, mam do zaoferowania nowy, świeżo wzięty z magazynu Play Samsung Galaxy S Advance. Telefon oczywiście w pełni sprawny, bez simlocka, odfoliowany tylko w celu sprawdzenia stanu i sprawności [kupione w e-Shopie Play, nie w salonie także wypada sprawdzić przed sprzedażą :)]. Tego, że pełen zestaw i pełna gwarancja 24 miesiące chyba nie muszę...
Nokia 5500 sport z Anglii /Orange/ wersja softu v04.03 RM-86 ,czy tym programem mogé sciágnác simlocka z tego fona,bo na liscie oblugiwanych modeli tej nokii nie ma ???Pozdrawiam
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia N90ściągniecie simlocka następuje przy użyciu odpowiedniego programu.Procedura:1. Connect DKU-5 or normal COM cable to computer2. Set proper COM cable (must be, between 1 and 9)3....
Od niedawna można ściągać sim locka z platformy BB5. Odblokować można jak na razie następujące telefony:- Nokia 6630- Nokia 6680- Nokia 6681- Nokia N70- Nokia N71- Nokia N90ściągniecie simlocka następuje przy użyciu odpowiedniego programu.Procedura:1. Connect DKU-5 or normal COM cable to computer2. Set proper COM cable (must be, between 1 and 9)3....
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Czerwiec 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na czerwiec 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zasilacz to najważniejszy element komputera który zasila każdy jego element Jego słaba jakość może doprowadzić do spalenia któregoś z podzespołów, warto o niego zadbać, aby był odpowiedniej jakości a sprzęt działał długo i cicho bez skoków napięcia. do 150zł Be Quiet! SYSTEM POWER 7 350WFSP Hexa HE-400 400WChieftec GPA-400S8 400WCorsair VS-350 350W 150-200zł Antec...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...