Prawie za darmo Simlock z Sony Ericsson W995 cid53, kosztuje 1 kredyt.Co potrzebne:- SE W995 cid53- SETool Gold- kabelInstrukcja:1. Wybierz tryb: use server2. Zaznacz: secrouty by pass3. Wybierz: phone after flash4. Wybierz: full unlock instead of user unlock5. Kilknij: unlock6. Kliknij c i połącz telefonSimlock...
mogę polecić stronę internetową na której można zdjąć simlocka i sprawdzić online czy jest taka możliwość :yes: tutaj jest strona : http://e-simlock.com.pl/ ;D
Sposób jak ściągnąć prawie za darmo simlock z SE Jalou F100i.Wymagania:- SeTool2 Dongle- kabel USB- Sony Ericcson F100i JolauAby ściągnąć simlocka przygotuj telefon, program, podłącz go i ustaw:1. Wybierz: "Signed Mode"2. Zaznacz: "Security...
Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...
Witam.Piszę tutaj, ponieważ mam problem z zdjęciem simlocka z telefonu.Konkretnie chodzi mi o to, że próbowałem przez '' kalkulatory '' i też online, lecz każdy podany kod jest błędny.Oto informacje o telefonie : MODEL: NOKIA 3110C(CLASSIC PHONE)SW: V 06.60 21-05-08 RM-237 (C) NOKIA.IMEI:...
Spróbuj sama, i sprawdź dokładnie czy to ma być faktycznie na sieć plus gsm. Pamiętaj ze masz tylko 5 prób na wpisanie poprawnego kodu.SimlockOnline z Nokii - Votel.plDziękuję za chęć pomocy, spróbowałam ponownie, niestety wygenerowany kod nie jest prawidłowy. Sieć to niestety na 100% plus. Nie mam zielonego pojęcia...
Witam Z tego co się orientuje to nie ma możliwości ściagniecia simlocka z tego modelu za free ,więc zostaję ci tylko odwiedzić punkt GSMMozesz również sciagnać sobie sim-locka online który oczywiście jest płatny.Masz tu linka http://simlock24.pl/site/Samsung/C3300/
jest też link z opcja szukaj. K510 to już w sumie stary telefon . co do softu jak nie zaproponował program podniesienia CID , zawsze można poszukać kompletu softu i go prze flashować softem z CID 52 . jak nie znajdziesz napisz do mnie na PW. a ze swojej strony to odżałował bym to 20-30 pln i poszedł do serwisu (CID49 , db2010 ), zdjął
Witam.Piszę z prośbą o pomoc w zdjęciu simlocka z nokii 5200. Wszedłem właśnie na ten kalkulator online ale pod DCT4 jest opcja "Box" i nie wiem jak ją ustawić a że w sprawach komórek jestem totalnym noobkiem więc potrzebuje żeby pomógł mi ktoś bardziej doświadczony (najlepiej wygenerował kody i podał...
Ten telefon można włączyć z kartą sim, jak i bez karty sim. Jeżeli telefon posiada simlocka na sieć X a wkładasz kartę innej sieci niż X, włączy się w trybie offline, należy włożyć właściwą kartę sim, lub ściągnąć simlocka i odpalić telefon w trybie online.
można spróbować SIMLOCKa poprzez kod. jego sposób na bezpieczne odblokowanie telefonu. ponieważ podczas odblokowywania telefonu za pomocą oprogramowania lub sprzętu istnieją możliwości uzyskania danych uszkodzone lub utracone. ale nie ma takiej możliwości po odblokowaniu poprzez kody. ów y i preferują tę metodę, aby odblokować telefon. mam kody z tego...
Wiec dostalem wiadomosc ze zdjeciem..i musze je pborac ale w trakcie pobierania wyskakuje komunikat "POBIERANIE NIE POWIODŁO SIE BŁĄD PROFILU INTERNETOWEGO..Mam se k510i telefon był z ery ale sciagnelem simlocka i jest w plusie...co zrobić żebym mógł otworzyc te zdjecie?