Simlock SE K550i do CID52:1. Pobierz program SETool2Light i rozpakuj go np. na pulpicie2. Pobierz aktualizację programu do wersji 1.11 np. tutaj chomik3. Wersja czysty main (>*<<*<*, informacje o oprogramowaniu):R6BC002 CID 52 REDR1JD001 CID 51 REDR6CA001 CID 52 REDR8BA024 CID 52 RED4. Pobierz...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
Hmm nie jestem pewny na 100% ale ci którzy maja sony ericssony (nowe) jest program co zdejmuje blokade. Na stronie pisze że sprawny 100%Simlock z Sony Ericssonów (DB2020) K550i,K530i,K580i,K610 i...
Prawie za darmo Simlock z Sony Ericsson W995 cid53, kosztuje 1 kredyt.Co potrzebne:- SE W995 cid53- SETool Gold- kabelInstrukcja:1. Wybierz tryb: use server2. Zaznacz: secrouty by pass3. Wybierz: phone after flash4. Wybierz: full unlock instead of user unlock5. Kilknij: unlock6....
Sony Ericsson wprowadził kilka dni temu nowe zabezpieczenie CID53, Telefony produkowane od kilku dni mają juz tą wersję, i na dzień dzisiejszy simlock tylko po kodach oraz DreamBoxem po test poincie. Osoby które dokonają aktualizacji softu przez strone SE będą miały w swoich telefonach już właśnie
Sony Ericsson wprowadził kilka dni temu nowe zabezpieczenie CID53, Telefony produkowane od kilku dni mają juz tą wersję, i na dzień dzisiejszy simlock tylko po kodach oraz DreamBoxem po test poincie. Osoby które dokonają aktualizacji softu przez strone SE będą miały w swoich telefonach już właśnie
Sposób jak ściągnąć prawie za darmo simlock z SE Jalou F100i.Wymagania:- SeTool2 Dongle- kabel USB- Sony Ericcson F100i JolauAby ściągnąć simlocka przygotuj telefon, program, podłącz go i ustaw:1. Wybierz: "Signed Mode"2. Zaznacz: "Security...
Edit: Już troche więcej doczytałem - wygląda na to że nie można ściągnąć sima z fona z CID53 poprzez "domowy sposób".NIe jestem znawcą ale czy są inne (płatne) sposoby żeby go ściągnąć???Witam, ja mam właśnie CID 53 - pytanie:Dzie znależć MAIN do mojego fona - bujam się z tym i nie mogę zdjąć sima?dziekiPłatne sposoby to np. serwis GSM, ale jeśli masz...
siemka! kupiłem telefon k800i z simlockiem o2 irlandzkie czy da sie ściągnąć simlocka za pomocą kabla?? proszę o odpowiedżjeśli nie jest to CID53 to da się ściągnąć , opis podpięty.
Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...