1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...
Mam telefon SE k700i, chciałbym zdjąc z niego Plusowego simlocka Istnieje taka możliwość za pomocą programu "NokiaFREE Unlock Codes Calculator"? Rozumiem że muszę uruchomić telefon za pomocą karty z plusa (może być tani starter?), i dopiero po wpisaniu tego kodu mogę włożyć kartę z Orange'a? Czy...
name='bro' date='28.09.2007, 18:21' post='54525'] Właśnie odblokowałem(zdjąłem simlock'a) swojego K700i programikiem SeTool2.Próbowałem to robić przy pomocy programu dostarczonego z kablem, nie polecam. Wątpliwości, które miałem to to, czy karta SIM musi być w aparacie czy też musi być...
posiadam k700 i dostałem kabel serwisowy na usb który był przy telefonie, czy to chodzi o ten kabelek czy o inny??Kolego xxbaniaxx kabel serwisowy to serwisowy , a tez zestawu do połaczenia telefonu z kompem przez USB , ale powinna być dzieki niemu mozliwośc zdjecia simlock patchem jak w K750 , K550 czy K800 itd
Witam, czy jest jakiś sposób na zdjęcie simlocka w sony ericsson k700i> wiem że mozna przez kabel serwisowy ale takiego nie posiadam i chciałbym się dopowiedzieć czy jest inna mozliwość. Moze jakis kalkulator będz cos w tym stylu. Z góry dzięki za odpowiedz.I jeszcze jedno czy zwykly kabel USB nie wystarczy??
Właśnie odblokowałem(zdjąłem simlock'a) swojego K700i programikiem SeTool2.Próbowałem to robić przy pomocy programu dostarczonego z kablem, nie polecam. Wątpliwości, które miałem to to, czy karta SIM musi być w aparacie czy też musi być wyjęta. Instrukcja do poprzedniego programu którego używałem tego wymagała....
Jakby ktoś mógł wrzucić ten program an rapidshare to byłbym wdzięczny http://rapidshare.co...tool_2.rar.html Nawet działa! Właśnie ściągnąłem simlocka z K700i
Mam SE k700i słyszałem o takim czymś jak ściąganie simlocka bez kabla.Cze naprawde jest coś takiego???jak tak to dajcie linka do stronki z gory dzięki i pozdrawiam