1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Pytania dotyczące simloka z telefonów SE K700i, K750i (i...
Nokia to Nokia. Dostałem służbową NOKIĘ E50 z Symbianem (w zamian za stary SE K750i). Stwierdziłem, że to totalny shit! Strasznie wolno reaguje, włączenie trwa z minutę, malusieńka nieczytelna czcionka, nieintuicyjna obsługa. A rozmawiam średnio 10 godzin miesięcznie, więc dyskwalifikuje to Symbiana do używania na co dzień.Zdjąłem
U mnie zdjęcie simlocka nie zadziałało.Mam tel k750i DB2010 CID49 plusgsm.Zrobiłem patch programem Remove simlock. Wrałem go setoolem 1.11. Na paczątku jakby zadziałało - włożyłem kartę Era/ Biedronka i działa. Zrobłem jedną rozmowę tel i myslałem że wszystko dobrze. Niestety...
Ja dodam. Ale zdjęcia Z telefonu a nie ... telefonu:http://picasaweb.google.pl/kosztorys/NokiaE50_vs_SEK750iDodam, że po tygodniowym używaniu Nokii E50 (narzuconej mi służbowo) wróciłem do mojego 2,5 rocznego SE K750i (właściwie D750i ale to to samo) (zdejmując SIMLOCKA) gdyż...
Posiadam tel. Sony Ericsson K750i i mam w nim simlock'a jak go można ściągnąć bez wizyty w punkcie GSM?.Wyczytałem tu na forum w jakimś temacie ze można to zrobić poprzez nr. IMEI no ale czy takim sposobem się nie zeruje ten nr. na 000000000 bo wiem że można to bardzo szybko zrobić . Ale jak ktoś wie jak to...
sprzedam sprzedam uzysanego w300i a w nim zepsuta tasiemka LCD i obudwoa w zlym stanie. reszta dziala bez problemu. tak dla podkreslenia sam wyswietlacz kosztuje 70 zl :]jak cos to gg: 5700784pozdrEWENTUALNIE CO DO CENY MOZNA SIE DOGADAC AHA i jeszcze W300i jest tuningowany.., gra sporo glosniej niz fabrycznied... mierzony byl z N70, Motka E398 (tam jest stereo) w610i,
Witam, do sprzedania mam pol rocznego Sony Ericsson'a K750i z gwarancja na 2 lata (uruchamiana zostaje w momencie, kiedy cos sie zepsuje). Telefon jest w bardzo dobrym stanie. W zestawie: telefon, kabel, plyta, sluchawki, ksiazeczki, pudelko. Telefon ma ściagnietego simlocka. Na zyczenie moge wyslac fotki. Cena...
Jest możliwe zdjęcie simlocka z k750i. Robi się to za pomocą patchowania. Instrukcje jak to zrobić są na polskich forach poświęconych telefonom sony-ericsson.
schodzą smoki z K550 , z K800 , a problemy ?? z K750 tez ściągałem , naprawdę sie da wystarczy odrobina cierpliwości, zainteresowanych zapraszam do przejrzenia tematu simlock K800 , szeroki opis . Na pytania chetnie odpowiem , jak najszybciej w miarę możliwości
Witam!Mógłby mi ktoś powiedziec jak sciagnac simlocka w K750i??Robie wszystko co on pisze ,....Aha i jeszcze zawsze jak wkładam kabelek to kompa to mi sie włacza koma:)I setool2 ciagle sie ładuje:/a sterowniki Flash USB masz , bo pewnie nie i sie podniecasz. na sterach z płytki nie idzie.masz problem wystarcza...
Witam!Mógłby mi ktoś powiedziec jak sciagnac simlocka w K750i??Robie wszystko co on pisze ,....Aha i jeszcze zawsze jak wkładam kabelek to kompa to mi sie włacza koma:)I setool2 ciagle sie ładuje:/