AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
może ktoś wytłumaczyć jak sciągnąć simlocka na nokie 6070 ? http://forum.idg.pl/telefony-f130-sciagani...sam-t85107.html - to mi nie działa...bardzo proszę bo to pilnew czym problem?NOKIA 6070IMEI: 354562014650718SIEĆ: PLUS#pw+707 210 023 552 735+1#Model:...
prosze o pomoc sciagniecia sim locka nokia 6020siec eraimail 3576130074172550523276#pw+407 667 126 653 305+1#wpisuje obydwa kody i odpowiedz mam "odpowiedz sieci nierozpoznana" ???jak co to nokia 6020imei 353275015088009plus#pw+898 301 511 720 345+1#WitajcieBardzo Was proszę o pomoc w zdjęciu
Wyskakuje mi komunikat " Na telefon nałożono ograniczenia" Jeśli to sim-lock toIMEI: 357605/00/336436/6Sieć: EraPróbowałem Calkulatorem sciągnąć ale nie mogłem wpisać #pwBardzo prosze o pomoc.Aha wzorowałem się tym:WitamPrzed chwila sciagnalem sim locka z mojej nokii 3120 kalkulatorem:
Witam. Błagam o pomoc: Nokia 6103 IMEI:352730014450601 Telfon używał Orange, teraz chce włożyć O2 ale wiem ze to nie ma zadnego znaczenia. Proszę o pomoc.Znalzlem kalkulator:http://www.simlock.votel.pl/Kod odblokowujący Twój telefon:#pw+153144274141060+1#IMEI:...
Witam też posiadam telefon sony ericsson j220i z simlockiem na orange, czy mogę sam zdjąć blokadę (ostatnio zdjąłem simlocka z nokii 6030 kalkulatoremnokia) a jeśli nie to gdzie najtaniej dostanę kod...
WitajcieBardzo Was proszę o pomoc w zdjęciu simlocka!Telefon był w Erze w abonamencie, a potem w Heyah i TakTaku, teraz chce przejść do Orange, ale zaistniały pewne utrudnienia...Po włożeniu karty SIM Orange pojawia się komunikat 'Ograniczenia funkcji telefonu', kod wpisuje w okienku pod komunikatem "wprowadź kod...
Witam.prosze o pomoc prubowalem juz od groma kalkulatorow ,i niestety simlock nadal jesttel nokia 6125imei 354833012012916w plusie !Jest to platforma BB5 na którą nie istnieją darmowe kalkulatory.Witam!! Czy pomoże mi ktoś zdjąć...
Nie próbuj, Twoja nokia to asic11 i nie ma do niej kalkulatorów dostępnych w internecie. Ja kod wygenerowałem za pomocą boxa serwisowego, ale widzę że nie działa. Nigdy nie zdejmowałem simlocka z asic11 wklepując kody, ale podpinając telefon pod tego właśnie boxa. Raczej nikt Ci...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i kilku Siemensów (notabene w tych...
Witam.Piszę tutaj, ponieważ mam problem z zdjęciem simlocka z telefonu.Konkretnie chodzi mi o to, że próbowałem przez '' kalkulatory '' i też online, lecz każdy podany kod jest błędny.Oto informacje o telefonie : MODEL: NOKIA 3110C(CLASSIC PHONE)SW: V ...
Niestety tylko serwis. Potrzeba do tego specjalnych urządzeń.i jak nie zmieniło się nic w tym temacie od ostatniego czasu ??dotychczas z noki sciagałem simlockakalkulatorem (ale to kilka sztuk dla znajomych) i nie siedzę dokładnie w temacie.z tego co sie doczytałem to mozna to...