elo. mam samsungasgh-l760 i jak ziomale wyżej chce zdjac simlocka z play SAMEMU W DOMU bo mi kasy szkoda ;p moj e-mail pawlakjunior@wp.pl jezeli ktos moglby mi pomoc to bede wdzieczny pozdro
SimlockSamsung x6001 Wyłącz telefon i włóż kartę SIM, następnie:2 Włącz telefon3 Wpisz: *#9998*3323# i kliknij wyjście4 wybierz z menu: 7.5 Telefon się zrestartuje, uruchom go ponownie za 15 sekund6 Wpisz: *0141#7 Kliknij przycisk dzwonienia8 Turn off your...
Całą procedurę przeprowadzacie na własną odpowiedzialność!I.Sposób na starsze oprogramowania:1. Wkładamy kartę sieci na którą jest założony simlock i wpisujemy kod: *#9998*627837793# Włącza się "zarządzanie plikami" w menu "profil użytkownika" 4.2.4 2. Na wyświetlaczu pojawi się info...
A ja mam. Jest to płatny serwis i bardziej polecany dla użytkowników środków płatniczych PayPal. Rozgryźli go w jeden dzień i to przez internet. Podajesz emei typ telefonu itp. itd. Strona jest po angielsku i usługa kosztuje 25 euro. Mój sgh e250v jest już bez simlocka. jeszcze link do strony...
Jak zdjąć simlock z SamsungaSGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z...
Witam, ostatnio kupiłem nokię N73 i zastanawiam się czy na simlocka pomógł by patent jaki zastosowałem w swoim samsunguL760. Mianowicie wrzucić na telefon najnowszy dostępny polskojęzyczny soft, od producenta oczywiście a nie brandowy. W samsungu...
Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce przełożyć kartę z lg do samsunga
Witam, Wiem że jest milion takich tematów odnośnie tego Samsunga , lecz z wyczytanych wszystkich tematów nie mogłam się połapać.Więc , Czy da się ściągnąć simlocka z SamsungaSgh E250 , gdy nie posiadam kabla a ...
Witam! Ma ktoś sposób na ściągnięcie simlocka z samsungasgh-z400?? Z góry dzięki. termitekNa Tweaksie jest program, który generuje kody za pomocą których usuniesz simlocka z telefonu.