Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
witam próbuje sciągnąć tylko simlock metoda Bypassale w momęcie kiedy podłącze tel. pojawia się :Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52Loaded 51 flash descriptors if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.Elapsed:8 secs.ChipID:9900...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
W niniejszym temacie zamieszczam polecane przeze mnie płyty główne działające pod procesorami AMD z wyszczególnieniem podstawki AM3 i AM3+. Jak wiadomo nie każda płyta nadaje się do podkręcania, więc przy nie drogiej płycie nie liczmy na duży potencjał OC. Ceny ułożone sa rosnąco, według oferty sklepu morele.netDo 200zł Asus M5A78L-M LX~300złASRock 880GM-LE FXASRock 970DE3/U3S3ASRock 970...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden odpłatny program, za który będziesz musiał...
Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie Network Control Key: to jest nasz kod.5....
Oferujemy usunięcie simlocka za pomocą kodu i nie tylko. Procedura usunięcia simlocka jest najbezpieczniejszą i bezinwazyjną metodą pozbycia się blokady sim. Kody generowane są na podstawie numeru Imei i pochodzą bezpośrednio od producenta. Usuwamy simlocka zdalnie z...
Sporo syfu się nazbierało. Proszę o sprawdzenie. Ostrożnie z programami do pdfów.OTL Wklejka #908448 – Wklej.orgExtras Wklejka #908449 – Wklej.org:OTLSRV - File not found [Unknown (-1) | Unknown] -- -- (avgtp)O2 - BHO: (no name) - {0CF62E3B-D59A-4A1D-AD4B-FB3F0CDC4629}AD4B-FB3F0CDC4629} - No CLSID value found.O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {ae07101b-46d4-4a98-af68-0333ea26e113} - No...
Witam, zwalil mi sie telefon i w szafie znalazlem ta stara nokie - niestety ma simlocka na Orange. Mozna cos na to poradzic? Pozdrawiam. EDIT: wlasnie zauwazylem ten temat - /Simlock-nokia-6303-classic-t35840/mozna przeniesc post.
Witam, Proszę o pomoc w zdjęciu simlocka. Model: Nokia 1600Typ: RH-64IMEI: 352293/01/587426/1Sieć: Orange Z góry dziękuje za pomoc. Strona http://www.simlock.votel.pl/wydaje się nie działać na chwilę obecną.
mogę polecić stronę internetową na której można zdjąć simlocka i sprawdzić online czy jest taka możliwość :yes: tutaj jest strona : http://e-simlock.com.pl/ ;D
A ja polecam tylko i wyłącznie Apple. Tutaj masz nówkę bez simlock'a za 899złhttp://allegro.pl/iphone-4s-czarny-8gb-nowy-gwarancja-bez-simlock-i4997846797.htmlNie ma w ogóle porównania z tymi wszystkimi andro-plastikowymi telefonami.Ja niedługo przesiadam się na iP 6 także moja 5ka bez jakiejkolwiek rysy na froncie i...