Instrukcja jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S GT-I9000 Android za darmo, krok po kroku:1. Pobieramy i rozpakuwujemy plik Generate Unlock Windows.zip. Plik można pobrać z tej strony.2. Podłączamy Samsunga do komputera.3. Uruchomiamy plik Generate_Code.bat.4. Znajdujemy linie Network Control Key: to jest nasz kod.5....
Uniwersalne programy:Simlock za darmoNokia Free Unlock Calculator (największy kombajn)Crux Unlocker (kolejny zaawansowany program do ściągania simlocka z wielu modeli telefonów)Instrukcja obsługi programów do ściągania simlocka
mam nokie n70 która ma wgrany najnowszy polski soft jednak ma simlocka i jak wiadomo nie zdjeme z niej simlocka za free mam pytanie czy w jakis sposób moge wgrac do telefonu oprogramowanie rap3g takie abym mógł za pomoca dku-5 zdjac simlock??
Ania06 więc jako "niewykwalifikowany" człowiek (mam swój serwis gsm od 7 lat) powiem ci, że ja osobiście zdejmuję simlocki urządzenień, które zostały do tego celu stworzone. Twierdzisz, że twój znajomy zdjął ci simlocka za free - więc podaj nazwę programu, którego...
Niestety tylko serwis. Potrzeba do tego specjalnych urządzeń.i jak nie zmieniło się nic w tym temacie od ostatniego czasu ??dotychczas z noki sciagałem simlocka kalkulatorem (ale to kilka sztuk dla znajomych) i nie siedzę dokładnie w temacie.z tego co sie doczytałem to mozna to zrobić JAF'em albo HWK po patchu, ale do jednego telefonu to sie nie...
Naprawdę nie da rady za free z tego modelu. Musisz albo kupić kod, albo iśc do komisu, żeby usunęli simlocka boxem.Za free nie zdejmiesz locka z tego telefonu, albo kupujesz kod (100-150 zl) albo idziesz do jakiegos komisu i zdejmuja ci boxem ...
witam a więc moj problem wyglada tak ze nie moge zainstalowac programu do NokiaFREE Unlock Codes Calculator. jakis błąd wyskakuje przy uruchomieniu programu wiec moze pomogl by mi ktos zdjąc simlocka z nokii 3120 ?? IMEI: 355680002634582 w sieci ERA typ RH-19 jezeli jest jeszcze cos potrzebne to prosze napisc z gory...
Na TYM forum, niby jest opis za free, za to płatna rejestracja. Według moich informacji nie ma na dzień dzisiejszy sposobu na darmowego simlocka, a temat ten ma na celu zachęcenie "baranków" do płatnej rejestracji.Gdy będzie opcja darmowego odblokowania na pewno o tym napiszę. Do tego czasu temat zamykam,...
Pobieramy i instalujemy program a następnie uruchamiamy. Pobierz stąd: Simlock UnlockPokaże się nam takie okienko:1. Następnie w pierwszym okienku wybieramy interesujący nas model w którym chcemy ściągnąć blokadę sim np. Nokia2. Poniżej wybieramy nasz model a następnie wpisujemy numer IMEI, który sprawdzimy za pomocą kodu *#06#3. Wybieramy kraj oraz...
mad-fred tym programem nie zdejmiesz simlocka z nokii n73. On działa tylko z kilkoma modelami bb5. A co do programu NSS to jest to program do obsługi boxa, czyli jest płatny. Twórcy NSS udostępnili tylko kilka opcji tego programu za free (m.in. zmiana product code), do reszty potrzebne jest urządzenie NSS.
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Pisałem już - ZA FREE MOŻNA (tym programem) ŚCIĄGNĄĆ SIMLOCKI Z TYCH MODELI: 6630,6680,6681,n70,n90!!Właśnie wróciłem z USA i mam nokię 6555 - nikt nie chce się podjąć zdjęcia simlocka... Czy to możliwe, że to NIEMOŻLIWE? Wróciłem do...