zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
Dlaczego większość z Was pisze "komis"?? Komis jest od sprzedawania, skupywania telefonów.Nie musi się zajmować ich serwisowaniem. Jak już to należy iść do "Serwisu GSM" xDPytania każdego o cenę ściągnięcia simlocka stają się troszkę denerwujące. Jeżeli macie bana na google to podaje kilka linków do serwisów, które się tym zajmują. Można sobie porównać...
zacznijmy może od tego ,że sama firma SE w telefonach normalnie dostępnych , a wiec zakupowanych w SE a nie w "promocjach" operatorów nie zakłada simlock-aSIMLOCK POSIADAJĄ TYLKO TELEFONY ZAKUPOWANE U OPERATORÓW.jeśli pójdziesz do poważnego serwisu ,a nie do kolegi z podwórka to na pewno dobrze zdejmą Ci...
Ja mam ten sam problem kupilem Ameo w sieci T-mobile pytalem sie w kilku sklepach i powiedzieli mi ze najprostszym sposobem na zdiecie simlocka bedzie zgloszenie sie sklepu T-mobile powinni mi zdiac simlocka bez problemow, widzialem tez programy do sciagnia simlocka z Ameo na...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
Oprogramowanie telefonu nie ma nic wspólnego z simlockiem, w przypadku Nokii.Zdejmowanie simlocka to sprawa dyskusyjna. Można iść do operatora, zapłacić 500zł i simlocka nie będzie, tylko, że dokładnie w taki sam sposób ściąga się simlocka...
Witam oto sposób na darmowe zdjęcie sim-locka z Samsunga G600 i J7001 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # , telefon się przeresetuje i idzie do Menu 4 - Kustomizacja kodu simlocka * 7465625 * 638 * 00000000 * 00000000 # 5 - Unlock...
Hej ja mam Nokię N80 z simlockiem na angielską sieć 3. Nieznam się na tym więc sam nie chcę nawet próbować zdjąć tego simlocka. Słyszałem że w tym modelu trzeba "ingerować w układy klejone" czy to prawda czy jednak da się zdjąć kodem ? Jeśli da się
Witam znalazłem opis jak ściągnąć simlockakodem z samsungów jednak nie pisze tam czy z F300 ten sposób działalink; http://samsung24.com.pl/simlock/dejmowanie...w-samsungu.htmlProszę o podpowiedź czy moge coś takiego zrobić lub proszę o jakiś inną możliwość. Na internecie jest...
Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania telefonu) 3 - w pełni zresetuj * 2767 * 3855 # ,...
Nie należy się poddawać !W moim telefonie też za Chiny Ludowe nie mogłem zdjąć simlocka opisaną metodą.Próbowałem 5 razy dokładnie krok po kroku (z resetowaniem ustawień) i nic.Testowałem też wariant ze innym kodem zamiast 1111 > 0404 ale bez skutku.W akcie desperacji spróbowałem ostatni raz, ale trochę...
Witam, mam takie pytanko... czy mozna kodem sciagnac simlocka z nokii n70??? jesli tak prosil bym o link gdzie jest dostepny taki kalkulator lub o wyslanie mi kodu do sciagniecia simlocka... telefon jest z sieci Plus imei: 359567011235004 model: n70jesli to mozliwe to z gory...